Subota, 20. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

29 C°

promo spot

Evo kako Nikolina Pišek promovira ljepote Nina

Autor: Marina Šaponja

24.05.2023. 17:37
Evo kako Nikolina Pišek promovira ljepote Nina

Foto: Arhiva ZLTuristička zajednica Nina snimila je promo spot kojem je cilj dodatna promocija ovog dalmatinskog kraljevskog grada koji je osim po bogatoj kulturnoj i povijesnoj baštini, poznat i po čak osam kilometara dugim pješčanim plažama. Detaljnije je o ovom, novom marketinškom pothvatu ispričala je Marija Dejanović, direktorica TZ-a Nina.


– U spotu glumi Nikolina Pišek, lijepa i atraktivna voditeljica. Željeli smo naglasak staviti na pješčane plaže koje su najveće u Hrvatskoj. Najpoznatija je svakako, Kraljičina plaža uz koju se veže i legenda o kraljici Jeleni, ženi kralja Tomislava, ali i plaže s ljekovitim blatom koje je također najveće u Hrvatskoj i gdje tijekom ljeta dosta ljudi dolazi na medicinske terapije.


Nastojali smo dodatno promovirati i kulturne i povijesne znamenitosti grada Nina, a ono što nas veseli jest da će se spot, koji je napravljen i na engleskom jeziku emitirati na you tube kanalu na engleskom tržištu, objasnila je Dejanović.

Tim više što su prošle godine ušli u knjigu, Strive for perfection koja je pratila britansku kraljicu Elizabetu II. u službenom platinastom izdanju. Dejanović je i otkrila zbog čega su se odlučili da glavna zvijezda spota bude upravo Nikolina Pišek te koliko je TZ platio spot.


– Ona nam je bila ponuđena od strane Agencije koja je radila spot, a kako je voditeljica ima iskustva na televiziji. Što se tiče novaca, željela bih istaknuti kako je ova ponuda bila dosta povoljna za nas jer mi kao TZ imamo skroman budžet.


Nin, poznat i kao romantična destinacija, nalazi se na malom otoku, okruženog lagunama do kojeg dolazi mostom, a osim po prekrasnim plažama poznat je i po vrhunskoj gastronomskoj ponudi.