ponedjeljak, 22. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

zabava u arsenalu

Petar Grašo uljepšat će još jedan Uskrs!

Autor: ZL Promo

22.03.2024. 08:45
Petar Grašo uljepšat će još jedan Uskrs!


Jedinstveni vokal naše scene, neponovljivi Petar Grašo, već tradicionalno i ove godine dolazi u kultni Arsenal 31. ožujka 2024. godine s početkom u 22:00 sati kako bi zadarskoj publici uljepšao još jedan Uskrs.


Uskrsno vrijeme je vrijeme radosti, obiteljskog okupljanja i posebnih trenutaka, a Arsenal uspješno dodaje još jedan nezaboravan element – koncert Petra Graše!


Bogata glazbena karijera


Petar Grašo jedan je od najpoznatijih pjevača, tekstopisaca, kompozitora i kantautora naših prostora te je ponosni vlasnik gotovo svih važnijih glazbenih nagrada u regiji što je samo potvrda njegovog uspjeha. Njegovi nastupi u zadarskom Arsenalu poznati su kao raskošan koncertni spektakl visoke produkcije za koji se uvijek traži ulaznica više.
Ovaj je uspješan glazbenik za vrijeme svoje velike karijere prodao 274.631 albuma, održao 1.503 koncerata, proveo 3.369 sati na pozornici te posjetio ukupno 287 mjesta. Ove velike brojke potvrđuje i njegova uvijek vjerna i zlatna publika, koja mu predstavlja podršku u svakom koraku.


»Volim i postojim«, »Ako te pitaju«, »92«, »Uvik isti«, »Ko nam brani«, »Moje Zlato« i »Providenca« samo su neki od hitova iz bogate karijere Petra Graše u kojima ćete moći uživati 31. ožujka, na sam dan Uskrsa! Proslavite blagdan uz Vaše najdraže, provedite večer isprepletenu pozitivnom energijom i otkrijte iz prve ruke zbog čega ovaj glazbenik nosi epitet »miljenik publike«.


Zajedno sa svojim najbližima stvorite uspomene koje će trajati, dok uživate u nevjerojatnim izvedbama ovog vrhunskog glazbenika. Uz jedinstvenu atmosferu i prepoznatljiv glas, sve posjetitelje očekuje večer ispunjena emotivnim trenucima i glazbenim užitkom.


Pozitivna energija


Nenadmašni zabavljač i izniman glazbenik Petar Grašo svojim uspješnicama i silnom pozitivnom energijom svaki svoj nastup u Zadru ispuni do posljednjeg mjesta, stoga nemojte propustiti priliku biti dijelom ovog odličnog glazbenog događaja.


Ne propustite priliku doživjeti glazbeni spektakl koji će obogatiti vaš Uskrs i stvoriti nezaboravne trenutke za vas i vaše najbliže. Osigurajte na vrijeme svoje ulaznice za ovaj koncertni spektakl i uljepšajte Uskrs sebi i svojim najbližima te ga provedite u čarobnom ambijentu povijesnog zadarskog Arsenala.


CIJENE ULAZNICA


• Parter


27 eura (slobodno stajanje)


• VIP standard


40 eura (visoki barski stol – moguće je kupiti 4 ulaznice po stolu)