Utorak, 28. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

miro surać

Nogometni centar u Murvici će nositi ime prerano preminulog nogometnog suca

Autor: K.E.

23.01.2023. 13:04
Nogometni centar u Murvici će nositi ime prerano preminulog nogometnog suca

Foto: NK Abeceda ZDC/FacebookNakon što je jučer Zadar potresla vijest o preranoj smrti mladog zadarskog suca Mire Suraća, NK Abeceda ZDC čiji je bio tajnik, objavila je kako će nogometni centar u Murvici nositi njegovo ime.


– Cijelog svog života sanjao je da njegovo mjesto dobije svoje nogometno igralište, a svoje ideje podijelio je s Antom Dokozom, predsjednikom Nogometnog kluba Abeceda, inače svojim kumom. Od trenutka kada se rodila ideja u njemu te kada je Nogometni klub Abeceda počeo sa svojim radom 2015. godine, sve njegove misli i snovi bili su usmjereni ka izgradnji igrališta.


Cijelog sebe je dao u projekt koji je ovih dana dobio i svoj nastavak u vidu izgradnje sportskog nogometnog centra u Murvici. Taj sportski centar nosit će upravo njegovo ime, jer jednom je i sam Miro rekao kako će utakmice gledati iz prvog reda, a Nogometni klub Abeceda obećava da će ustrajati i ostvariti njegove zamisli i snove, jer i u počecima djelovanja kluba i nogometne škole, istaknuto je debelim slovima da sanjamo iste snove, objavili su iz nogometnog kluba.
Miro Surać bio je vrijedni sportski djelatnik i entuzijast, posebno aktivan na nogometnim i malonogometnim terenima te je ovakva gesta kluba njemu u i njegovom radu u čast.