Nedjelja, 30. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

27 C°

Miting u Austriji

Zadarski skakači osvojili četiri medalje u Grazu

Autor: Šime Ćurko

28.06.2024. 12:23
Zadarski skakači osvojili četiri medalje u Grazu

Foto: KSV Zadar



Članovi kluba skokova u vodu Zadar nastupili su na međunarodnom natjecanju za kadete i juniore u Grazu (Austrija). Pod vodstvom trenera Gorana Cerovečkog predstavilo se sedam natjecatelja: Mikula Miočić, Leo Mandić, Dolores Benković, Anika Miočić, Petra Boltužić, Marko Profaca i Zvonimir Botunac. U kategoriji juniora Mikula Miočić je bio drugi s daske 3 m, a Marko Profaca je osvojio sedmo mjesto s daske 1 m. Kod juniorki Dolores Benković je bila sedma s daske 1 m. U kategoriji mlađih juniora Leo Mandić je imao četvrti rezultat s daske 1 m i sedmi s daske 3 m, dok je Zvonimir Botunac završio osmi s daske 3 m i deveti s daske 1 m. Kad je riječ o kadetkinjama Petra Boltužić je osvojila treće mjesto s daske 1 m, te peto s daske 3 m. Anika Miočić je osvojila je četvrto mjesto s daske 3 m i peto s daske 1 m. U istoj kategoriji sinkro par Anika Miočić – Petra Boltužić je bio treći s 3 m.


U Grazu su nastupili i predstavnici ŠKSV Arno, kojima je najbolji rezultat bio drugo mjesto sinkro para ucija Beretin – Gino Longin na 3 m.


– Imali smo i nekoliko četvrtih mjesta, ali nismo imali dovoljno koncentracije. Nadamo se boljim rezultatima na sljedećim natjecanjima – rekao je Arno Longin, trener Arna.