Nedjelja, 30. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

27 C°

Nakon pobjede

Ukrajinski izbornik: "Na poluvremenu nisam morao podizati glas"

Autor: Hina

21.06.2024. 18:22
Ukrajinski izbornik:

Foto: Foto REUTERS



DUESSELDORF Nakon 2-1 pobjede Ukrajine protiv Slovačke u susretu 2. kola skupine E na EURU do koje je stigla preokretom u drugom poluvremenu, ukrajinski izbornik Serhij Rebrov pohvalio je natjecateljski duh svoje momčadi.


Ukrajina je u prvom nastupu izgubila sa 0-3 od Rumunjske te je po primljenom golu od Slovačke na poluvremenu bila pred ispadanjem.


“Jako mi je drago zbog igrača koji su odlično reagirali nakon primljenog gola. Na poluvremenu smo promijenili neke pozicije i zaigrali visoki presing. Još je važnije pokazali smo naš natjecateljski duh jer smo stvarno željeli promijeniti rezultat i zato smo zaslužili pobjedu. Ovo je bila potpuno drugačija momčad nego ona protiv Rumunjske. Na poluvremenu nisam morao podizati glas, svi su znali kako nam treba reakcija u drugom dijelu, samo sam rekao kako ne brinu o rezultatu i krenu u napad. Ovo je važna pobjeda i za našu zemlju, a sad se moramo koncentrirati na sljedeću utakmicu”, kazao je Rebrov.




Ukrajinski izbornik osvrnuo se i na promjenu vratara, umjesto Andrija Lunina koji je primio tri gola od Rumunjske od kojih je za dva izravni krivac priliku protiv Slovačke dobio je Anatolij Trubin.


“Sretan sam što imamo dobru konkurenciju na vratarskoj poziciji. Anatolij je zaslužio priliku, bio je miran i mogao je biti starter i ranije”.