Nedjelja, 7. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

pojačanje

'Plusice' dobile novu 'Plusicu': Stigla Sara Herceg

Autor: Andrija Dešpoja

04.07.2024. 10:27
'Plusice' dobile novu 'Plusicu': Stigla Sara Herceg

Foto: ŽKK Zrinjski 2010



U ŽKK-u Zadar Plus praktično su posložili ekipu za sljedeću sezonu, u kojoj će drugu godinu zaredom igrati u Premijer ženskoj ligi. Posljednje pojačanje je Sare Herceg (2001., 175 cm) koja je došla iz Zrinjskog 2010 iz Mostara. Iz tog su kluba poručili kako »s ponosom objavljuju kako će Herceg u sezoni 2024/.25. braniti boje Zadar Plusa. Prijateljima iz Zadra želimo puno uspjeha u novoj sezoni, a našoj Sari hvala za sve i puno sreće u novoj sredini.«


– Veselimo se što napokon možemo istaknuti dugoočekivanu suradnju s Nikolinom Pandžom, dragom sportskom prijateljicom, predsjednicom i trenericom Zrinjskog. Nakon prošlogodišnjih muka s kratkim rosterom, ozljedama, poslovnim i privatnim obvezama igračica, ove godine je situacija potpuno drugačija. Veliki je to pokazatelj rada i truda uprave i svih dosadašnjih igračica, trenera, uz podršku naših navijača – kaže Mladen Dražić, predsjednik Zadar Plusa.


Zadovoljna promjenom sredine je i Herceg.




– Nakon uspješne sezone u dresu Zrinskog odlučila sam napraviti malo veći korak i potpisati za Zadar Plus. Veselim se zaigrati za klub koji ima velike ambicije, i nadam se da ću biti jedna od karika za ispunjenje tog cilja – kaže Herceg.