Subota, 12. listopada 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

Četvrta liga

Zamirisala slivnička Kadulja, Smokrović junak Gorice

Autor: Šime Ćurko

12.10.2024. 09:27
Zamirisala slivnička Kadulja, Smokrović junak Gorice

Foto: FUTSAL LIGA ZADAR



Nakon tri kola Četvrte lige Udruge za mali nogomet Zadarske županije na prvom mjestu s devet bodova su Bakari Vrana, koji su s 5:2 svladali Mornar iz Novalje. Momčad s Paga je nakon 14. minute vodila 2:0, ali su Vranjani uzvratili s pet golova, za nova tri boda.




Jasenice su lani bile posljednje u Trećoj ligi, a želju za brzim povratkom u viši rang potvrdili su trima pobjedama na početku sezone. Protiv debitanta Interblocka slavili su sa 7:0, za najuvjerljiviju pobjedu kola. Jedan gol manje postigla je slivnička Kadulja protiv momčadi Universitas Jadera, još jednog novaka u ovom natjecanju. Tome Jović bio je trostruki strijelac za Slivničane.


Osim Bakara i Jasenica, devet bodova ima i Ostatak svijeta, koji je u trećem kolu bez borbe upisao pobjedu protiv Dasiadda. S pet različitih strijelaca Yuma je slavila protiv Aenone, a Futsal študija je položila ispit i s 5:2 smirila Neveru. Status ljepotice kola zaslužila je utakmica u kojoj je Gorica sa 6:5 svladala Sv. Juštinu iz Pakoštana.


Posebno zanimljiva bila je završnica, Frane Vučkov je za Pakoštance izjednačio u 40. minuti na 5:5, da bi Branimir Smokrović bio brži su od suca i prije isteka vremena pogodio za tri boda Gorice. Bio je to Smokroviću drugi gol na utakmici.




Prvi je postigao u 39. minuti. Zadnja minuta odlučila je i utakmicu u kojoj je Adriatico s 2:1 pobijedio Voštarnicu. Adriaticov junak bio je Bernard Bartulović koji je zabio u 40. minuti.


Rezultati 3. kola: Aenona – Yuma 1:5 (T. Pijaca/J. Bučić, K. Jurica, M. Dražina, Š. Rončević, M. Vicković), Jasenice – Interblock 7:0 (V. Zovak 2, J. Šarlija 2, J. Baričević, T. Baričević. I. Karamarko), Bakari Vrana – Mornar Novalja 5:2 (J. Čirjak, K. Šarić, B. Čirjak, K,. Krklješ, R. Čirjak/M. Dabo, R. F. Guščić), Voštarnica – Adriatico 1:2 (M. Kapović/M. Vrsaljko, B. Bartulović), Futsal študija – Nevera 5:2 D. Vujica 2, S. Vukančić 2, A. Fain/D. Pedić – ag, R. Stanišić – ag), Ostatak svijeta – Dasiaddo 3:0 (b.b.), Sv. Juština – Gorica 5:6 (I. Sedlar 2, M. Barešić, I. Barešić, F. Vučko/B. Smokrović 2, L. Ninčević 2, L. Milanko. M. Banić), Kadulja Slivnica – Universitas Jadera 6:0 (T. Jović 3, G. Lerga, F. Lerga, P. Psota).