Srijeda, 3. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

28 C°

Wimbledon

Treća nositeljica se povukla s Wimbledona, razlog je ozljeda ramena

Autor: Hina

01.07.2024. 15:21
Treća nositeljica se povukla s Wimbledona, razlog je ozljeda ramena

Foto: Arina Sabalenka/Foto REUTERS

S Wimbledona se u ponedjeljak zbog bolesti povukla i 22. nositeljica Ruskinja Ekaterina Alexandrova i to uoči meča prvog kola s Emmom Raducanu



LONDON  Treća nositeljica bjeloruska tenisačica Arina Sabaljenka povukla se s Grand Slam turnira u Wimbledonu malo prije svog prvog meča u ponedjeljak zbog ozljede ramena, objavili su organizatori.


Bjeloruskinju, koja je u prvom kolu trebala igrati s američkom tenisačicom Eminom Bektaš, u ždrijebu je zamijenila sretna gubitnica Erika Andreeva.


Sabalenka, koja je ove godine pretrpjela ozljedu donjeg dijela leđa i borila se s bolešću na Roland Garrosu, zadobila je ozljedu prošli mjesec na turniru u Berlinu.




S Wimbledona se u ponedjeljak zbog bolesti povukla i 22. nositeljica Ruskinja Ekaterina Alexandrova i to uoči meča prvog kola s Emmom Raducanu.


Rusku tenisačicu, koja je prošle godine stigla do četvrtog kola u Wimbledonu, zamijenila je sretna gubitnica Renata Zarazua iz Meksika.


Britanska nada Raducanu, 21, propustila je Wimbledon prošle godine nakon operacije ruku i gležnja. Pobjednica US Opena iz 2021. nikada nije prošla dalje od četvrtog kola svog domaćeg Grand Slama.