Petak, 30. kolovoza 2024

Weather icon

Vrijeme danas

36 C°

odličan uspjeh

TK Plovanija se s natjecanja vratila sa šest zlatnih medalja, jednim srebrom te dva pehara

Autor: Portal ZL

28.08.2024. 14:56
TK Plovanija se s natjecanja vratila sa šest zlatnih medalja, jednim srebrom te dva pehara

Foto: TK Plovanija



Natjecatelji Taekwondo kluba Plovanija proteklog su vikenda nastupili na 25. međunarodnom turniru Korčula OPEN u organizaciji kluba Forteca Korčula. Natjecanje je trajalo dva dana, a na njemu je prisustvovalo 315 natjecatelja iz 26 klubova i 5 država.


Klub je predstavljalo šest natjecatelja u sedam kategorija, a kući su se vratili sa šest zlatnih medalja, jednim srebrom te dva pehara. U konkurenciji kick nastupili su Josip Marić, Anđela Čačić, Viktoria Čačić te Dorian Hercig koji su osvojili prvo mjesto, a drugo mjesto osvojila je Luana Lleshi.


U konkurenciji borbi Luana i Leona Lleshi osvojile su svaka po zlato .Dva pehara su osvojili Dorian Hercig, koji je zauzeo prvo mjesto u konkurenciji svih dječaka u izvedbi prednjeg kick-a, te Luana Lleshi, koja je zauzela prvo mjesto u sportskim borbama u kategoriji djevojčica.




Leona Lleshi je završila na drugom mjestu ukupnog poretka mlađih kadetkinja svih težinskih kategorija, a s obzirom na vrhunske plasmane klub je zauzeo visoko 4. ekipno mjesto.