ponedjeljak, 21. listopada 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

TAEKWONDO

TK Plovanija na natjecanju u Livnu osvojila dva zlata i dva srebra

Autor: Portal ZL

20.10.2024. 15:18
TK Plovanija na natjecanju u Livnu osvojila dva zlata i dva srebra

Foto: TK PLOVANIJA



Ovog vikenda na 28. međunarodnom natjecanju “MBC Livno OPEN 2024” prisustvovalo je 262 natjecatelja iz 27 klubova i 2 države. Taekwondo klub Plovanije ovog puta predstavljale su Luana Lleshi, Manuela Paić i Leona Lleshi.


Luana je nastupila u konkurenciji kick i osvojila zlatnu medalju te je proglašena najboljom ženskom natjecateljicom u kicku svih dobnih uzrasta. Manuela Paić je u konkurenciji kick također osvojila zlatnu medalju, a u konkurenciji borbi mlađih kadetkinja -33 kg osvojila je drugo mjesto odnosno srebrnu medalju. Leona Lleshi svojim izvrsnim nastupom u A konkurenciji mlađih kadetkinja -43 kg došla je do finala gdje je osvojila srebrnu medalju.


– Rezultati su i više nego očekivani, a mi smo izvrsnim izvedbama naših natjecateljica prezadovoljni. Ovo je mjesec gdje smo svaki vikend na natjecanjima i vraćamo se u Zadar s visokim plasmanima s istih. Već idući vikend nas očekuje novo natjecanje, veselimo se ishodima i nastavljamo s treninzima i pripremama. Upisi u naš klub su i dalje otvoreni za sve dobne skupine od najmlađih 3,5 god na dalje, radimo na tri lokacije OŠ Bartula Kašića, OŠ Zadarski Otoci i novootvorena dvorana Zemunik Donji. Svi zainteresirani slobodno se mogu javiti našem tajništvu na kontakt broj 0916222688 Valentina Čačić, napisali su iz Taekwondo kluba Plovanija.