Srijeda, 17. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

27 C°

odlazak luke božića

Oglasio se i KK Zadar: 'Zahvaljujemo za sve što si u ove dvije sezone pružio našem klubu i gradu'

Autor: K.E.

17.07.2024. 19:14
Oglasio se i KK Zadar: 'Zahvaljujemo za sve što si u ove dvije sezone pružio našem klubu i gradu'

Foto: Mislav Klanac



Nakon što je košarkaški klub Valencija potvrdio dolazak Luke Božića u njihove redove, oglasio se i zadarski klub. Njihovo priopćenje o odlasku Luke Božića prenosimo u cjelosti.


– Luka Božić više nije igrač Zadra. Luka je nakon dvije sjajne sezone u redovima KK Zadar u kojima je osvojio dva naslova prvaka  Hrvatske te Kup Krešimir Ćosić prihvatio ponudu Valencie te će od sljedeće sezone igrati BKT EuroCup te španjoslku ACB ligu.


Povratkom u Zadar nakon tri godine i sezone u Širokom, Luka je pokazao da je došao raditi velike stvari, a nakon prve sezone imao je već dva MVP naslova (regularnog dijela AdmiralBet ABA lige i doigravanja Premijer lige) te je brzo sebi priskrbio i nadimak “MVP”.




Luka je u razmaku između sezone 2022/23 i 2023/24 produžio ugovor s KK Zadar te je u novoj sezoni potvrdio i još jednom osvojio priznanja iz prijašnje sezone kojima je pridodao i titulu MVP igrača završnice Kupa Krešimir Ćosić te najboljeg strijelca regularnog dijela AdmiralBet ABA ige.


Luka je osim trofeja i nagrada, osvojio i nešto važnije od svega toga, a to su naši navijači koji su vrlo brzo pronašli mjesto u srcu za njega te je Zadar postao novi dom najkorisnijeg igrača u regiji.


Luka, Košarkaški klub Zadar želi ti se zahvaliti za sve što si u ove dvije sezone pružio našem klubu i gradu.


Želimo ti puno zdravlja i sreće u nastavku karijere u novoj sredini koja će donijeti nove izazove, koje smo uvjereni da ćeš svojim predanim radom i pozitivnom energijom premostiti kao što si to uvijek i radio u našem dresu, poručuju iz kluba.