Srijeda, 26. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Incidenti

Sukobi između engleski i srpskih navijača u Gelsenkirchenu, letjele su stolice

Autor: Hina

16.06.2024. 20:02
Sukobi između engleski i srpskih navijača u Gelsenkirchenu, letjele su stolice

Foto: Foto REUTERS

Policija je dvije skupine razdvojila, rekao je glasnogovornik policije za AFP, dodajući da u ovoj fazi ne može dati nikakve dodatne pojedinosti o mogućim uhićenjima ili ozljedama



GELSENKIRCHEN Sukobi su izbili između engleskih i srpskih navijača u nedjelju u Gelsenkirchenu u Njemačkoj, neposredno prije utakmice na Europskom prvenstvu u tom gradu između reprezentacija dviju zemalja, priopćila je lokalna policija,  aprenosi AFP.


Policija je dvije skupine razdvojila, rekao je glasnogovornik policije za AFP, dodajući da u ovoj fazi ne može dati nikakve dodatne pojedinosti o mogućim uhićenjima ili ozljedama.


Njemački dnevnik Bild objavio je slike na kojima se vidi tučnjava na terasi jednog restorana, prije svega sa stolicama, prije intervencije policije. Govori o nekoliko ozljeda i uhićenjima engleskih navijača.




Novinar AFP-a primijetio je razbijeno staklo na terasi nakon incidenata i vidio grupu srpskih navijača koje je policija trebala ispratiti iz tog područja do stanice metroa, prisutnih u velikom broju.


Srbija i Engleska igraju u večernjim satima u Gelsenkirchenu, a njemačka policija je u strahu od incidenata rasporedila značajne snage.