Subota, 6. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Lijepe riječi

Roberto Martinez nije štedio komplimente na račun Vatrenih: "Imaju jasan stil igre i sjajne nogometaše"

Autor: Portal Novi list

07.06.2024. 19:40
Roberto Martinez nije štedio komplimente na račun Vatrenih:

Foto: Roberto Martinez/Foto REUTERS

Izbornik Dalić radi sjajan posao, oni su kompetitivni i drugačiji protivnik od onih koje smo imali do ovog trenutka - rekao je izbornik Portugala



RIJEKA Portugalski izbornik Roberto Martinez obratio se novinarima na presici uoči utakmice s Hrvatskom. Izbornik se prvo osvrnuo na stanje u momčadi. Cristiano Ronaldo sigurno neće igrati protiv Vatrenih.


– Nelson Semedo je zdrav,  a Ruben Neves i Ronaldo uskoro će se priključiti momčadi pa ćemo biti kompletni. Moramo osigurati da svi imaju minutažu i da budu na razini za prvu utakmicu na EURO-u. Semedo bi trebao igrati protiv Hrvatske – rekao je Martinez, koji je o Vatrenima govorio sve najbolje.


– Hrvatska je drugačija, vole imati loptu u nogama i imaju jasan stil igre. Kad igrači poput Modrića, Kovačića ili Brozovića ne igraju, ostali igraju isto kao i oni. Izbornik Dalić radi sjajan posao, oni su kompetitivni i drugačiji protivnik od onih koje smo imali do ovog trenutka. Na nama je da se pokažemo u najboljem svjetlu, bitno je da smo obrambeno posloženi bez lopte jer će ju oni imati. Hrvatska je primjer na globalnoj razini, tu su generacije sjajnih nogometaša – poručio je portugalski izbornik.