Subota, 12. listopada 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

FUTSAL

Petarda Prorokovića, Albatros raširio krila

Autor: Šime Ćurko

11.10.2024. 17:35
Petarda Prorokovića, Albatros raširio krila

Foto: FUTSAL WINTER FEST



Sv. Martin iz Pridrage, lanjski četvrtoligaš, jedina je momčad Treće lige Udruge za mali nogomet Zadarske županije, koja nakon tri kola ima maksimalan učinak. U utakmici protiv Kolana Pridražani su bili u početnom minusu, nakon što je Alen Veselić u 15. minuti pogodio za vodstvo momčadi s otoka Paga. Taj se rezultat nije mijenjao do 27. minute, u kojoj je Denis Remšak unutar 60 sekundi postigao dva gola i preokrenuo rezultat. Toni Baždarić u 40. minuti pogodio je za konačnih 3:1. Bez poraza je i Deportivo la Murvica, kojem je tri boda protiv Slivnice pogotkom u 37. minuti donio Šimun Zdrilić.


Kukljica je protiv Posedarja upisala drugi remi u dvoboju momčadi koje su lani bile u Četvrtoj ligi. Završilo je 4:4, a Kukljičani su bili bliži pobjedi budući da su vodili 3:1. Bod Posedarcima u zadnjoj minuti drugim golom na utakmici donio je Mateo Rončević. Za otočane dvaput su zabili Duje Cukar i Roko Boško.


Status najefikasnije momčadi kola ponio je Albatros, koji je s 11:2 svladao Privlaku 2017. Efikasne su bile i Azine, čiji su igrači s 10:5 svladali Pag, uz pet golova Hrvoja Prorokovića, prvog strijelca lige. Pažani su se držali do poluvremena, kada su bili na minus jedan (3:2), ali u nastavku se razigrao sastav iz Ninskih Stanova. Četiri puta u strijelce se upisao Ante Paleka, član zemuničkog sastava Osam mladi, u 5:3 pobjedi protiv Recreativa. Utakmica Briševa i Zemunika odlučena je između 24. i 28. minute. U tom su razdoblju Briševljani postigli tri kola i otišli na 5:2, što je značilo kraj svim nadanjima Zemuničana.




Rezultati 3. kola: Slivnica – Deportovo la Murvica 1:2 (M. Kalac/T. Tadić, Š. Zdrilić), Osam mladi – Recreativo 5:3 (A. Paleka 4, M. Rožman/L. Nekić 2, B. Dereta), Sv. Martin – Kolan 3:1 (D. Remšak 2, T. Baždarić/A. Veselić), Kukljica – Posedarje 4:4 (D. Cukar 2, R. Boško 2/M. Rončević 3), Briševo – Zemunik 6:3 (M. Žilić 2, I. Ćuković 2, L. Petričević, J. Škibola/L. Marojević 2, P. Tokić), Privlaka 2017 – Albatros 2:11 (M. Begonja 2/I. Marelić 3, F. Pilipović 2, L. Vidaković 2, M. Vicković 2, L. Gulan, E. Zelić), Azine – Pag 10:5 (H. Proroković 5, M. Veršić 3, Š. Peša, F. Matković/L. Fabijanić 2, D. Miljanić, A. Škoda, A. Maržić).