ponedjeljak, 21. listopada 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

REZULTAT ZA PAMĆENJE

NK Croatia Stankovci ostvario povijesni uspjeh: 'S očima punim suza svjedočili su...'

Autor: Portal ZL

21.10.2024. 09:46
NK Croatia Stankovci ostvario povijesni uspjeh: 'S očima punim suza svjedočili su...'

Foto: NK CROATIA STANKOVCI

Nogometni klub Croatia Stankovci ostvario je povijesni uspjeh na 1. Golmania Cupu, međunarodnom turniru koji je trajao tri dana, završivši ga bez primljenog gola, objavili su iz kluba na svojim društvenim mrežama. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

– U konkurenciji su bile momčadi iz Slovenije, Zagreba i Dubrovnika, a naše su cure pokazale srčanost, odlučnost i nevjerojatnu snagu, nadmašivši čak i najbolje. Turnir je započeo u petak pobjedama protiv Inker-a (3:0) i Omble (1:0), a subota je donijela jednako impresivne rezultate, gdje su minimalne, ali ključne pobjede protiv Sigeta (1:0) i Šentjerna (1:0) osigurale naš prolazak u završnicu. U nedjeljnom četvrtfinalu cure su uvjerljivo svladale Mladost (3:0), dok je polufinale protiv Sigeta završilo još jednom pobjedom (1:0). U dramatičnom finalu protiv prvoligaša Donata, utakmica je završila bez golova (0:0), ali naše su igračice na penalima ostale hladne glave i slavile rezultatom 5:4.


Ovaj nevjerojatan rezultat najveći je uspjeh u povijesti našeg kluba. Croatia Stankovci, klub koji s puno skromnosti i predanosti radi s mladima, dokazao je kako srce, trud i vjera u uspjeh mogu ostvariti velike snove. Treneri Grgo Pelaić, Toni Erstić, Domagoj Orlović i Dino Perica nisu mogli sakriti svoje emocije – s očima punim suza svjedočili su ovom povijesnom trenutku za naš klub. Ovaj uspjeh nije samo sportski trijumf, već i dokaz da mali klubovi, s jasnom vizijom i istinskom predanošću, mogu doseći vrhunske rezultate, stoji u njihovoj objavi.