Subota, 27. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

34 C°

Slovenski izbornik

Matjaž Kek nakon remija: "Nogomet zna ponekad biti okrutan"

Autor: Hina

20.06.2024. 19:37
Matjaž Kek nakon remija:

Foto: Matjaž Kek/Foto REUTERS

Okrećemo se zadnjoj utakmici u skupini protiv Engleske. Oni su veliki favoriti, ali to su bili i Danci i Srbi - rekao je bivši trener Rijeke



MUENCHEN  Slovenski izbornik Matjaž Kek, čija je momčad na dramatičan način u posljednjoj minuti ispustila pobjedu protiv reprezentacije Srbije u Muenchenu odigravši 1-1, rekao je na konferenciji za medije da je ponosan na igrače te da je uvjeren da će njegova momčad doživjeti iskupljenje.


Matjaž Kek, slovenski izbornik:


“Pokazali smo da smo zasluženo na Euru. Nogomet zna ponekad biti okrutan, ali sam uvjeren da će ova momčad doživjeti iskupljenje. Igrali smo hrabru i poštenu utakmicu uz veličanstvene kulise, što će ući u povijest slovenskog sporta. Znali smo da je Srbija opasna iz prekida. Možda se dogodio mali pad koncentracije, ali bez obzira na to ponosan sam na igrače i njihovu srčanost. Okrećemo se zadnjoj utakmici u skupini protiv Engleske. Oni su veliki favoriti, ali to su bili i Danci i Srbi. Trebamo dići glave i pripremiti se.”




Žan Karničnik, strijelac pogotka za Sloveniju i dobitnik nagrade za igrača utakmice izjavio je za službeni mrežni portal EURO2024.com:


“Teškom mi je u ovom trenutku, bili smo tako blizu. Igrali smo jako dobro, ali nismo uspjeli izdržati do kraja. Postigli su pogodak nakon mnogih dugih dodavanja, a u tome su jako dobri. Bilo je sjajno na terenu uživati u takvoj podršci navijača. Sad nam je ostalo odigrati protiv Engleza, koji su favoriti u našoj skupini. Nastojat ćemo se pokazati u najboljem izdanju.”