Subota, 6. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Presica u Portugalu

Marcelo Brozović u Lisabonu neće zaigrati protiv suigrača iz Al Hilala: "Draže mi je igrati s C. Ronaldom nego protiv njega"

Autor: Portal Novi list

07.06.2024. 21:09
Marcelo Brozović u Lisabonu neće zaigrati protiv suigrača iz Al Hilala:

Foto: Marcelo Brozović/Foto PIXSELL

Žao mi je što se ozlijedio u zadnjoj utakmici, želim mu što brži oporavak - rekao je hrvatski veznjak



LISABON Marcelo Brozović ove subote u prijateljskoj utakmici s Portugalom trebao bi upisati 96. nastupu za hrvatsku reprezentaciju. Vatrenima će taj susret biti generalka za EURO. Zanimljivo, Brozović je bio na presici i prije generalke (Saudijska Arabija) uoči početka prošloga SP-a u Kataru gdje su hrvatski reprezentativci osvojili broncu.


– Nadam se da ćemo proći bolje nego tada! Dosta sam utakmica odigrao u sezoni, skoro 50, dobro se osjećam, imao sam kratak odmor i već sam se priključio momčadi – rekao je “Broz” koji u Al-Nassru dijeli svlačionicu s najvećom portugalskom zvijezdom – Cristianom Ronaldom.


– Za mene je draže igrati s njim nego protiv njega, uvijek možete računati na njega u utakmici. Jedan je od najvećih svih vremena i mogu mu samo čestitati na svemu što je napravio u karijeri. Žao mi je što se ozlijedio u zadnjoj utakmici, želim mu što brži oporavak.




Portugal?


– Imaju stvarno odličnih igrača, na svakoj poziciji po dvojicu, među pet su najboljih momčadi na svijetu. Svima će biti teško igrati protiv njih i pokušati ih pobijediti. Portugal je odlična provjera da vidimo gdje smo i što smo, nakon toga imamo još jedan tjedan pripreme za Španjolsku – rekao je Brozović i osvrnuo se na novi val veznjaka koji je zapljusnuo reprezentaciju (Baturina, Sučić…).


– Sjajni su, dobro su igrali protiv Makedonije. Rade naporno i tako moraju nastaviti, siguran sam da će u budućnosti biti nove zvijezde reprezentacije – rekao je Brozović.