Petak, 21. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

ODJECI IZ BERLINA

Luka Modrić se oglasio nakon (pre)visokog poraza: “Teško nam je, ovo nismo očekivali…”

Autor: Portal Novi list

15.06.2024. 20:45
Luka Modrić se oglasio nakon (pre)visokog poraza: “Teško nam je, ovo nismo očekivali…”

Foto: Reuters



Nakon Majera izjave su nakon poraza dali Ante Budimir, Luka Sučić i Mario Pašalić.


– Težak poraz. Znali smo da će biti teško, ali ne ovako. Bili su brži i bolji, čvršći i agresivniji, nadigrali su nas, treba priznati. Nismo ponovili igru protiv Portugala. Težak poraz, možda i teži… Neke su se stvari mogle odigrati, imali smo dobre situacije u oba poluvremena. I ta Perišićeva noga… Trebao nam je gol, ali nije bilo dobro, treba biti iskren. Nema dvojbe, nije bila naša dobra utakmica. Kada prevrtim prvo poluvrijeme, udarce Lovre, Brozovića, Gvardiola… Ne znam koliko su nam puta puknuli po golu, no bili su bolji na lopti i zabili golove. Ne znam kako nije ušlo, pa i taj penal. Nije išlo. Nemamo vremena za žaljenje, za četiri dana ćemo ići na pobjedu. Turnir je tek počeo.


Luka Sučić:




– Razočarani smo nakon poraza, ali glavu gore, ništa nije gotovo, ovo je bila prva utakmica. Idemo analizirati što smo loše radili kako bismo se pripremili za Albaniju. Ne bih ušao u detalje, svašta je pomalo nedostajalo, svjesni smo toga. Hvala navijačima na podršci.


Mario Pašalić:


– Nije dobro počelo, nije onako kako smo se nadali. Teško je bilo proživljavati prvo poluvrijeme. No, srećom brzo dolazi druga utakmica pa se imamo priliku ispraviti. Od samoga starta Španjolci su izašli visoko, radili su dobro presing, oduzimali su nam lopte i stvarali šanse. Imali smo i mi svoje šanse, ali za razliku od njih mi ih nismo iskoristili. Utakmicu protiv Albanije morali smo pobijediti neovisno o Španjolskoj. Idemo po tri boda…


Luka Modrić:


– Ovo je bio jedan od tih dana gdje ništa nije išlo, ali mora se priznati da nismo bili pravi. Posebno u prvom poluvremenu gdje je nedostajalo agresije i energije. Lako su nam zabili tri gola i bilo se teško vratiti. U nastavku je to izgledalo bolje, ali nismo uspjeli zabiti. Moramo se regrupirati i biti puno bolji. Znamo da nemamo puno opcija nego u idućim utakmicama ići na pobjedu. To po meni i nije loše. Imamo još dvije utakmice, trebamo se dignuti i biti pozitivni, te promijeniti ovu situaciju u našu korist. Teško nam je, nismo ovo očekivali, ali puno puta smo pokazali karakter i kvalitetu. Vjerujem da će tako biti i ovoga puta.