Subota, 29. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

34 C°

nema promjene

Kustić: Dalić ostaje izbornik

Autor: Hina

26.06.2024. 20:46
Kustić: Dalić ostaje izbornik

Foto: Vedran Karuza



atko Dalić je izbornik i ostat će izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, kazao je za Novu TV predsjednik Hrvatskoga nogometnoga saveza (HNS) Marijan Kustić.


Hrvatska nogometna reprezentacija nakon ispadanja s EURA u Njemačkoj u srijedu se vratila u domovimu, a u zagrebačkoj zračnoj luci dočekalo ju je oko 150 navijača.


Hrvatska je natjecanje u skupini B okončala na trećem mjestu s dva boda nakon poraza od Španjolske (0-3) te dva remija s Albanijom (2-2) i Italijom (1-1), ali već nakon utakmica odigranih u utorak postalo je jasno kako to neće biti dovoljno da se u osminu finala uđe kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane selekcije, pa je za kapetana Luku Modrića i društvo započeo godišnji odmor.




“Ovaj EURO jest neuspjeh za nas. Bio nam je cilj kvalificirati se na Europsko prvenstvo. Rekli smo da želimo proći skupinu pa poslije što napravimo je odličan rezultat. Nismo prošli skupinu, nije to ono što smo očekivali. Što reći, dignimo glave i brzo je Liga nacija”, rekao je Kustić, koji također otkrio kakva je situacija s Lukom Modrićem.


“Nadam se da će Luka biti ovdje, da će nastaviti nositi traku u Ligi nacija i na Svjetskom prvenstvu, ali on će sam odlučiti. Vjerujem da će ostati i doista bih to želio,“ kazao je Kustić.