ponedjeljak, 28. listopada 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

El Classico

Hansi Flick nije krio zadovoljstvo, a Carlo Ancelotti tvrdi da je njegova momčad igrala dobro

Autor: Portal Novi list

27.10.2024. 08:24
Hansi Flick nije krio zadovoljstvo, a Carlo Ancelotti tvrdi da je njegova momčad igrala dobro

Foto: Carlo Ancelotti i Hansi Flick/Foto REUTERS

Zadnji put kad smo ovako izgubili, osvojili smo prvenstvo i Ligu prvaka - podsjetio je Talijan na klupi Reala



RIJEKA Trener Barcelone Hansi Flick nije skrivao veliku sreću i zadovoljstvo nakon visoke pobjede njegove momčadi u Madridu u El Classicu.


– Kako proživljavam ovo? Ne radi se o meni… radi se o momčadi, navijačima i klubu. Svi smo sretni, ali sada razmišljamo o navijačima jer oni to zaslužuju – kazao je trenre Katalonaca na presici.


Jasno, njegov kolega Carlo Ancelotti bio je potpuno drugačijeg raspoloženja.




–  Bila je to neizvjesna utakmica sve dok nismo primili pogodak, tada smo izgubili energiju. Promašivali smo puno šansi… Bili smo dobri u prvom dijelu i moramo tako nastaviti, treba zaboraviti zadnjih pola sata. Sezona je duga i nećemo odustati – kazao je Talijan pa se osvrnuo na brojna zaleđa svoje momčadi.


– Igrali smo protiv visoko postavljene obrane, sve je to normalno. Uhvaćeni smo u zaleđu 12 puta, ali smo imali četiri šanse “jedan na jedan” koje smo morali iskoristiti. U nogometu sam 48 godina i nisam u krivu kada kažem da je bilo dobro. Rezultat nije odraz utakmice, nije isto kao protiv Lillea kad se nismo pojavili na terenu, natjecali smo se. Zadnji put kad smo ovako izgubili, osvojili smo prvenstvo i Ligu prvaka. Žalim li zbog taktike? Ne! – rekao je Ancelotti