Petak, 23. kolovoza 2024

Weather icon

Vrijeme danas

30 C°

uefa odlučila

Dinamovi navijači ponovno mogu na gostovanja

Autor: Portal ZL

23.08.2024. 12:03
Dinamovi navijači ponovno mogu na gostovanja

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL



Dinamo je objavio dobru vijest za svoje  navijače. UEFA je odlučila ukinuti zabranu i dopustiti pristalicama Modrih da bodre svoje ljubimce na gostovanjima.


Priopćenje iz Maksimira prenosimo u cijelosti.


“GNK Dinamo zaprimio je dopis UEFA-e u kojem je krovna nogometna organizacija dopustila da naši navijači od ove sezone ponovno prisustvuju gostujućim utakmicama u europskim natjecanjima.




U svom dopisu UEFA je ocijenila Operativni sigurnosni plan koji je klub dostavio značajnim napretkom u koordiniranju s navijačima na gostujućim utakmicama, ali je naglasila kako planiraju posebno nadgledati ponašanje navijača obzirom na prijašnja događanja.


GNK Dinamo apelira na sve svoje navijače da se u ovoj sezoni suzdrže bilo kakvih neprimjerenih i nedopuštenih radnji i ponašanja diljem Europe i da budu prava potpora igračima kao što su to bili u završnici prošle i na početku ove sezone u domaćim utakmicama.


Želja nam je da nogometnim svijetom ponovno kruže scene navijačke dominacije kao što je to bilo proteklih sezona u Ligi prvaka i Europskoj ligi. Scene sa San Sira, Stamford Bridgea, Red Bull Arene u Salzburgu itd. neka budu primjer za ovu sezonu.


O detaljima prodaje ulaznica za nadolazeću utakmicu Play-off UEFA Lige prvaka protiv Qarabaga u Baku klub će pravodobno obavijestiti navijače na svojim internet stranicama.”, stoji u Dinamovu priopćenju.