Srijeda, 3. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

28 C°

EURO 2024.

Azzurri su doputovali u kamp blizu Dortmunda, dočekalo ih je stotinjak navijača

Autor: Hina

10.06.2024. 21:45
Azzurri su doputovali u kamp blizu Dortmunda, dočekalo ih je stotinjak navijača

Foto: Luciano Spalletti/Foto REUTERS

Prvi trening na njemačkom tlu zakazan je za sutra, u 16.30 sati, dok je svečano otvaranje "Case Azzurri" na rasporedu u 19.15 sati kada će reprezentaciju posjetiti ministar vanjskih poslova Antonio Tajani



BERLIN  Italija, aktualni europski nogometni prvak, stigla je u svoj kamp u u Iserlohnu, u blizini Dortmunda u kojem će boraviti za vrijeme EURO-a.


Izbornika Luciana Spallettija i njegove igrače dočekalo je stotinjak talijanskih navijača i predstavnika jake talijanske zajednice koja živi u ovom dijelu Njemačke.


“Azzurri” su u ponedjeljak odradili posljednji trening u Covercianu, a potom letom iz Firenze otputovali u Dortmund, a zatim autobusom do Iserlohna.




“Imamo jaku momčad, nisam ja birao ovih 26 momaka, zaslužili su biti izabrani,” kazao je uoči puta Spalletti.


Prvi trening na njemačkom tlu zakazan je za sutra, u 16.30 sati, dok je svečano otvaranje “Case Azzurri” na rasporedu u 19.15 sati kada će reprezentaciju posjetiti ministar vanjskih poslova Antonio Tajani.


Prvi susret na EP-u, aktualni europski prvaci imat će 15. lipnja u Dortmundu protiv Albanije. Italija će se zatim sučeliti sa Španjolskom u Gelsenkirchenu, 20. lipnja, a zatim protiv Hrvatske u Leipzigu 24. lipnja.