Petak, 30. kolovoza 2024

Weather icon

Vrijeme danas

35 C°

VK Zadar 1952

Nakon Mate Anića stigao i Paolo Jakovčević

Autor: Šime Ćurko

30.08.2024. 10:25
Nakon Mate Anića stigao i Paolo Jakovčević

Foto: SLAVKO MIDŽOR/PIXSELL



Još jedno pojačanje stiglo je u redove Vaterpolskog kluba Zadar 1952. Nakon što je nedavno svoj potpis na vjernost klubu s Višnjika stavio reprezentativni vratar Mate Anić novi igrač momčadi Gorana Jovančevića je Paolo Jakovčević, rođen 2002. godine. Rođeni Splićanin do 2022. godine bio član Mornara, a posljednje dvije sezone odradio je u šibenskom Solarisu. Kako je došlo do njegovog angažmana u Zadar?


– Poveznica između mene i Zadra nastala je ovo ljeto kada me nazvao trener Jovančević i predstavio mi plan i ekipu za sezonu koja uskoro počinje. Meni se to svidjelo, uz to Domagoj Butić mi je rekao sve najbolje o Zadru kao klubu i gradu tako da smo se vrlo brzo dogovorili – ističe Jakovčević.


Ljevoruki Jakovčević, koji igra na desnoj strani, očekuje u Zadru dobru sezonu, te vjeruje da će svojim igrama tome pripomoći u velikoj mjeri.




– Zadar ima mladu i perspektivnu momčad te očekujem iskorak u rezultatu, pogotovo nakon dolaska Mate Anića, koji je vrhunski vratar. Na nama je što bolje se uigrati i dobro pripremiti za izazove koji nas očekuju. Veselim se i jedva čekam zaigrati za Zadar – zaključio je Jakovčević