Srijeda, 16. listopada 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

dvoboj s poljskom

Modrić o španjolskom sucu: “Znam ga, navikao sam na njegovo suđenje”

Autor: Portal ZL

16.10.2024. 09:54
Modrić o španjolskom sucu: “Znam ga, navikao sam na njegovo suđenje”

Foto: Reuters



Luka Modrić prokomentirao je pomalo šokantni remi u Varšavi stavljajući u prvi plan činjenicu da je osvojeni bod ostavio Hrvatsku na željenom putu prema četvrtfinalu Lige nacija.




– Zabili smo tri u gostima, a nismo dobili utakmicu, to je teško prihvatiti, međutim što je tu je. Izgubili smo dva boda, ali opet je u našim rukama sve za prolaz u četvrtfinale.


Bilo je dosta, stvarno dosta dobrih stvari, iako su se ponovno dogodile neke situacije, možda je to bio mali pad koncentracije koje su nas koštale.


Mogli su se izbjeći pogoci Poljaka. Trebali smo bolje reagirati u nekim trenucima. Na kraju je rezultat 3:3, ali idemo dalje – kazao je kapetan Vatrenih i osvrnuo se na isključenje Livakovića.




– Ne volim pričati o sucima. Izbio je loptu, u tom produžetku možda ga udario, ali po meni to nije crveni karton. Iako morao bih vidjeti snimku da bih mogao bolje komentirati.


Međutim, bilo je dosta situacija gdje je sudac možda mogao bolje suditi. Znam ga iz španjolske lige, navikao sam se na njegovo suđenje. Što je tu je, neću, nema smisla trošiti riječi na suce.




Bilo je puno, puno dobrih stvari, ali šteta tog gola na kraju prvog poluvremena. Vratili smo ih u igru. Da smo otišli s 3:1 na odmor sigurno bi bila drugačija utakmica u drugom poluvremenu – dodao je Modrić.