Subota, 5. listopada 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Mladi Biograjci

Mini Suncu prvo i treće mjesto

Autor: Šime Ćurko

14.06.2024. 12:09
Mini Suncu prvo i treće mjesto

Foto: RŠK Mini Sunce



Članovi RSK Mini Sunce nastupili su u Trogiru na dvodnevnom natjecanju u mini rukometu za dječake i djevojčice rođene 2013. i 2014. Kod dječaka nastupilo je 26 klubova, a Biograjci su sa selekcijom 2014. bez poraza osvojili prvo mjesto, te su u finalu svladali Trogir 11:10. Za najboljeg igrača izabran je Marko Duvnjak, a u najboljoj petorki turnira su još Lovre Bojmić i Lucijan Smoljan. Selekcija igrača 2013. godišta u četvrtfinalu je izgubila od Zadra 2013 sa 7:6. Djevojčice 2014. su u borbi za treće mjesto pobijedile Petason Vranjic (7:3), a u najbolju petorku izabrana je Leona Zorica. Godinu dana starije djevojčice izgubile su u četvrtfinalu od Trogira (11:6).


– Ovo je za klub bila do sada najbolja školska godina, u kojoj smo napunili vitrine. Okupili smo dosta djece te se nadamo da ćemo i u nastavku zadržati brojku od 90-ak djece. U planu je i županijska liga mini rukometa što će djecu dodatno motivirati – kaže Dražen Petrović, predsjednik i trener Mini Sunca.





Za dječake 2013. i 2014. godište nastupili su: Luka Vidaković, Ivan Bobanović, Lovre Bojmić, Roko Katalinić, Matej Mršić, Tino Panđa, Šimun Knez, Bepo Zelić, Marko Duvnjak, Lucijan Smoljan, Ante Kazija, Đino Labar, Filip Milačić, Josip Ostojić, Vito Kulaš, Leon Lukić, Ivano Šestan, Vito Knez, Lovre Barani. Treneri: Dražen Petrović, Lovre Panđa.


Za djevojčice 2013. i 2014. godište nastupile su: Tea Rosan, Helena Kazija, Gabrijela Bačkov, Ani Čirjak, Lucija Kapitanović, Nera Kuljanac, Danica Grunz, Leona Zorica, Petra Lalin, Maria Kazija, Dalija Čudina, Đina Jelić, Petra Brkić, Gabrijela Jurić, Antea Kazija, Filomena Morožin, Marcela Morožin, Matea Šangulin, Marcela Knez. Treneri: Dražen Petrović i Ljilja Babara.