Utakmica je bila neizvjesna sve do posljednje četvrtine, a tada je Real napravio seriju 13-2 s kojom se odvojio na 15 poena razlike i time osigurao prvo slavlje, dok je Partizan drugi put poražen.


Hrvatski košarkaš Mario Hezonja za Real je odigrao 17 minuta, a ubacio je 10 poena. Tome je dodao tri skoka i jednu izgubljenu loptu. Iz igre je Hezonja gađao 2-7 uz 1-3 za tri poena, dok je s linije slobodnih bacanja bio nepogrešiv sa 3-3.




U pobjedničkom sastavu Serge Ibaka je uz 15 koševa imao sedam skokova i tri asistencije, dok su Džanan Musa i Xavier Rathan-Mayes dodali po 12 poena. Facundo Campazzo je uz osam koševa ostvario čak 11 asistencija.


U turskom derbiju Fenerbahce je kao gost s 83-78 pobijedio Anadolu Efes, sastav kojeg vodi hrvatski trener Tomislav Mijatović. Fenerbahceu je to bila druga pobjeda na startu nove sezone, dok je Anadolu Efes na omjeru 1-1.


Cijelu utakmicu je Fenerbahce vodio, a premda je domaćin na kraju zaprijetio, do potpunog preokreta nije stigao. Prvi strijelac Fenerbahcea je bio Bonzie Colson sa 16 poena, dok je Wade Baldwin ubacio 15 uz tri skoka. Kod Anadolu Efesa najbolji je bio Dan Oturu s 21 poenom i šest skokova, dok je Elijah Bryant dodao 15 uz također šest uhvaćenih lopti.


Drugi poraz upisao je bolonjski Virtus koji je u ovom kolu poražen u Francuskoj, kod Asvela sa 85-87. Prvo ime kod domaćina bio je Neal Sako koji je ubacio 19 koševa uz 11 skokova. Kod gostiju je 17 minuta odigrao hrvatski centar Ante Žižić. Za to je vrijeme ubacio četiri poena uz jednu blokadu i izgubljenu loptu. Iz igre je Žižić gađao 2-3.


Panathinaikos je kao domaćin nadigrao Bayern 94-79 uz 22 poena i šest skokova Mathiasa Lessorta. U sastavu Bayerna je 14 minuta odigrao hrvatski košarkaš Danko Branković te je ubacio osam poena uz tri skoka i dvije izgubljene lopte. Iz igre je gađao 2-3 uz 4-4 s linije slobodnih bacanja.