Utorak, 30. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

34 C°

Renato Serdarušić

VELIKO POJAČANJE! Perspektivni hrvatski košarkaš novi igrač KK Zadar

Autor: Portal ZL

29.07.2024. 14:01
VELIKO POJAČANJE! Perspektivni hrvatski košarkaš novi igrač KK Zadar

Foto: Luka Jeličić



Perspektivni hrvatski košarkaš Renato Serdarušić novi je igrač KK Zadar, objavili su iz kluba na svojim službenim stranicama.




Jedan od najboljih košarkaša Cedevite Junior u prošloj sezoni potpisao je jednogodišnji ugovor sa Zadrom, uz opciju produženja za još jednu godinu. Sa svojih 196 centimetara visine i 23 godine bit će veliko pojačanje Zadranima na poziciji niskog krila.


Serdarušić je juniorsku karijeru započeo u dresu Cedevite Junior te se tijekom godina prometnuo u jednog od nositelja igre. Navijači Zadra pamte ga po izvrsnoj utakmici u polufinalu Kupa Krešimir Ćosić prošle sezone protiv svog novog kluba, a u FAVBET Premijer ligi ostvarivao je u prosjeku 11,1 poena i 5,3 skokova po utakmici dok je u NLB ABA 2 ligi bilježio 10 poena i 5 skokova. U srpnju prošle godine debitirao je za seniorsku reprezentaciju u utakmici protiv Slovačke. – Kao zanimljivost istaknimo da je Serdarušić rođeni Bjelovarac, baš kao najbolji košarkaš Zadra u prošle dvije sezone Luka Božić. Poželimo mu da i on ostavi zapažen trag na Višnjiku poput svoga sugrađanina, ističu iz KK Zadra.