Srijeda, 3. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Transferi

Juventus i Aston Villa sklopili novi posao, a Villi se pridružuje i Barkley

Autor: Hina

01.07.2024. 20:02
Juventus i Aston Villa sklopili novi posao, a Villi se pridružuje i Barkley

Foto: Foto REUTERS

Mladi 20-godišnji engleski napadač Samuel Iling-Junior i tri godine stariji argentinski veznjak Enzo Barrenechea, preselit će iz Torina u Birmingham



TORINO Nakon što je Aston Villa u nedjelju prodala Juventusu brazilskog reprezentativca Douglasa Luiza, engleski i talijanski klub dogovorili su novi posao.


Mladi 20-godišnji engleski napadač Samuel Iling-Junior i tri godine stariji argentinski veznjak Enzo Barrenechea, preselit će iz Torina u Birmingham.


Prema pisanju engleskog tiska Villa će za njih platiti 22 milijuna eura, 14 za Iling-Juniora, te osam za Argentinca.




Samuel Iling-Junior je rođen u Londonu, član je engleske reprezentacije do 21 godine, a nogometnu karijeru započeo je u Chelseajevoj akademiji iz koje je preselio u Juve. Argentinac je karijeru započeo u Newell’s Old Boysima iz kojih je preselio u Sion, gdje se zadržao jednu sezone, a zatim otišao u Juve.


Potpisi dolaze dan nakon što je Juventus potpisao petogodišnji ugovor s brazilskim veznjakom Douglasom Luizom iz Ville za kojeg je platio, nagađa se, 50 milijuna eura.


Na Villa Park je stigao i 30-godišnji veznjak Ross Barkley koji je prošlu sezone igrao za Luton Town.


Barkley je već igrao za Aston Villu, u sezoni 2020/21. stigao je u klub na posudbu iz redova Chelsea. Igrao je i za Everton, Leeds United, te Nicu, a u dresu engleske reprezentacije je sakupio 33 nastupa i zabio šest golova.