Srijeda, 3. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

28 C°

Nogomet

HNS objavio sporazumni raskid suradnje s Draganom Skočićem

Autor: Portal Novilist.hr

01.07.2024. 15:33
HNS objavio sporazumni raskid suradnje s Draganom Skočićem

Foto: Foto PIXSELL

U zadnje dvije utakmice upisani su porazi 2:3 od Irske i 2:5 od Švedske, kao i 1:5 od Portugala u ožujku.



RIJEKA Hrvatski nogometni savez dogovorio je sporazumni raskid suradnje s dosadašnjim izbornikom U-21 reprezentacije, Draganom Skočićem, objavljeno je na web stranici HNS-a.


Dragan Skočić imenovan je izbornikom mlade reprezentacije u travnju 2023. godine te je mlade Vatrene vodio na Europskom prvenstvu prošle godine te u dosadašnjem dijelu kvalifikacija za EP 2025. godine. U zadnje dvije utakmice upisani su porazi 2:3 od Irske i 2:5 od Švedske, kao i 1:5 od Portugala u ožujku.


“Zahvaljujemo Draganu Skočiću na trudu koji je uložio kao izbornik mlade reprezentacije. Složili smo se da je u ovom trenutku najbolje dogovoriti završetak suradnje te mu želimo puno sreće i uspjeha u budućim profesionalnim izazovima”, izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.




Iz HNS-a su objavili kako je dogovor o sporazmnom raskidu suradnje potvrdio Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza, koji će također donijeti odluku o imenovanju novog izbornika koji će povesti mladu reprezentaciju u jesenski dio kvalifikacija za Europsko prvenstvo.