Petak, 30. kolovoza 2024

Weather icon

Vrijeme danas

36 C°

Sjajan tjedan

Dječaci Abecede pobjednici Memorijalnog turnira Antonio Jurjević

Autor: Portal ZL

29.08.2024. 11:14
Dječaci Abecede pobjednici Memorijalnog turnira Antonio Jurjević

Foto: HU Antonio Jurjević

Mladi igrači Abecede pobjednici su Dječjeg turnira! U fenomenalnom finalu Abeceda je s 2:1 nadigrala Zadar i potpuno zasluženo podigla veliki trofej. Mladi Mijat Bačić i Roko Odžaković u Murvici se slave kao veliki heroji koji su zatresli mrežu u velikom finalu.


Zadrani koji su izgledali iznimno dominantno u svakom susretu na ovom turniru ipak su pokleknuli u najvažnijoj utakmici, no mora im se skinuti kapa za odličnu izvedbu u kojoj je samo nedostajalo malo sreće.


 Treće mjesto pak je pripalo Arbanasima koji su s visokih 6:0 pobijedili Škabrnju ’91. Od prve minute dječaci Arbanasa bili su dominantni na terenu. Obrana Škabrnje dobro je funkcionirala sve do prvog primljenog gola. Nakon toga sve je krenulo nizbrdo, a Arbanasi su samo “trpali” golove jednog za drugim te na kraju osvojili brončanu medalju.


Za kraj Dječjeg tunira proglašeni su i najbolji pojedinci. Najbolji igrač turnira, odnosno popularno nazvani MVP je Nikola Stegić iz Abecede, najbolji strijelac je Bartul Surać iz Zadra, dok je najbolji vratar Lovre Kokić iz Abecede.


Hnk Zadar 1:2 Nk Abeceda (djeca finale)


Nk Arbanasi 6:0 Nk Škabrnja 91 (djeca,utakmica za treće mjesto)