Srijeda, 26. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

Sylvinho

Albanski izbornik najavio utakmicu s Hrvatskom: "Tehnički su vrlo jaki, za nas je ovo odlučujuće"

Autor: Portal Novilist.hr

17.06.2024. 12:12
Albanski izbornik najavio utakmicu s Hrvatskom:

Foto: Foto REUTERS

Hrvatska je tehnički vrlo jaka, za nas je ova utakmica sada odlučujuća. Moramo ostvariti pozitivan rezultat - rekao je Sylvinho



NEURUPPIN Hrvatski i albanski nogometaši porazima su otvorili nastup na EURO-u, a u srijedu će se te dvije momčadi sastati od 15 sati. Albanci su smotru u Njemačkoj otvorili 1:2 porazom od Italije premda su poveli golom Nedima Bajramija u 22. sekundi što je najbrži pogodak u povijesti europskih prvenstava.


– Imali smo malu tremu u debiju, nije nam bilo lako, ovo je tek drugo Europsko prvenstvo, nova smo ekipa. Nismo loše prošli protiv Italije, ostali smo u igri do kraja. Što očekujem od sljedeće utakmice? Hrvatska je tehnički vrlo jaka, za nas je ova utakmica sada odlučujuća. Moramo ostvariti pozitivan rezultat – rekao je albanski izbornik Sylvinho.


Našem idućem suparniku u susretu protiv Italije se ozlijedio krilni igrač Jasir Asani. Igrač korejskog Gwangjua je ozlijedio gležanj i propustio je zadnji trening. Asani je u utakmici protiv Italije odigrao 68 minuta, zabilježivši 22 dodira lopte, uz sedam točnih dodavanja iz devet pokušaja, prema podacima SOFASCORE-a.




– Izaći ćemo na teren i dati sve od sebe. Moramo se boriti za svaku loptu, za svaki poen. Znamo da je Hrvatska teška momčad i neće biti lako – istaknuo je Bajrami.