Subota, 20. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

»STARI MOJ«

Ususret koncertu u Cankarjevom domu: Sergej Ćetković objavio duet sa Zoranom Predinom

Autor: Ivana Kocijan

27.01.2023. 08:42
Ususret koncertu u Cankarjevom domu: Sergej Ćetković objavio duet sa Zoranom Predinom

Foto: Promo

"Sretan sam što pjesmu objavljujemo ususret mom prvom koncertu pred slovenskom publikom", kazao je ĆetkovićSergej Ćetković objavio je pjesmu »Stari moj« koju je snimio u suradnji s jednim od najznačajnijih glazbenika u regiji, slovenskim glazbenikom Zoranom Predinom. Tekst pjesme i glazbu potpisuje upravo Ćetković, a za produkciju i aranžman je zaslužan Miroslav Lesić Lesique.


– Pjesma »Stari moj« je lijepa ljubavna pjesma, iskrena i duboka do te mjere da je možda i ne treba opisivati riječima. Suradnja s velikim Zoranom Predinom je nešto čemu sam se dugo veselio.


Pjesmu smo snimili još prije korone koja nas je usporila i promijenila planove za promociju. Sretan sam što pjesmu objavljujemo ususret mom prvom koncertu pred slovenskom publikom i radujem se što ću imati taj privilegij da pred poštovateljima moje glazbe u Ljubljani uživo izvedem neke od najljepših pjesama iz svog repertoara.
Hoće li mi se na pozornici pridružiti Zoran, ostavit ću da bude iznenađenje, izjavio je popularni crnogorski glazbenik koji će se u ožujku prvi put predstaviti pred publikom u Sloveniji.


Intimni koncert, u organizaciji Star produkcije, održat će 5. ožujka godine u Cankarjevom domu, a na njemu će otpjevati najveće hitove kao što su »Pogledi u tami«, »Korov«, »Oči nikad ne stare«, »Ljubav« i mnoge druge. Samo dan ranije nastupit će u Areni Varaždin, a taj će koncert biti poseban po tome što će tog dana proslaviti 47. rođendan.


– Prošli put smo imali koncert za pamćenje pa eto prilike da se ponovo družimo i pjevamo neke stare i neke nove pjesme koje su odnedavno na našem repertoaru, rekao je.


Ćetković je dosad objavio šest studijskih albuma i tri kompilacije, a predstavljao je i Crnu Goru na Eurosongu 2014. godine, i to pjesmom »Moj svijet«. Jedini je crnogorski predstavnik koji se kvalificirao u finale europskog natjecanja.