Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

"Preslatki i ljupki"

Salma Hayek dovela stripere u svoj dom: "Moj muž nije ljubomoran muškarac"

Autor: L. S.

10.02.2023. 11:11
Salma Hayek dovela stripere u svoj dom:

Foto: Reuters

Pala su čini se i neka nova prijateljstvaSalmu Hayek Pinault uskoro ćemo imati prilike (ponovno) gledati na velikim ekranima, i to ovoga puta uz Channinga Tatuma u vrućem izdanju u filmu “Magic Mike’s Last Dance”.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)


Hayek je za People ispričala da je postala dobra prijateljica sa svojim glumačkim kolegama koji su u filmu glumili stripere – a čini se da je prijateljstva s njima sklopio i njen suprug, francuski biznismen François-Henri Pinault.


“Moj muž nije ljubomoran čovjek”, rekla je.
“Zvao sam ga cijelo vrijeme [sa seta] i govorila: ‘O moj Bože, osjećam se tako loše jer sam imao predispoziciju o tome kakvi će dečki, striperi, biti. Ali nisu. Oni su ljupki. Oni su tako sjajni dečki.


A [moj muž] je rekao: ‘O Bože, postaješ najbolja prijateljica sa striperima, zar ne?’. A ja sam rekla: ‘Da!'”, ispričala je.


Nastavila je: “A onda je došao nekoliko puta na set. Bio je jedan [striper] koji bi mu prišao i pitao ga za poslovni savjet. Govorio je francuski i znao je sve o Françoisu. Više je reagirao na Françoisa nego na mene!“.


Dodala je kako su na kraju snimanja svi gostovali u njenoj kući te su se svi zajedno družili, na što je njen suprug zaključio kako su striperi “preslatki i ljupki“.