Subota, 6. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

CROappella 2

Suvremeni a cappella događaj ove godine postaje međunarodni

Autor: Matea Guzalić

03.07.2024. 17:00
Suvremeni a cappella događaj ove godine postaje međunarodni

Foto: MARTA SOLJAČIĆ



Suvremena a cappella grupa i udruga A.K.A. Crescendo, koja okuplja vrhunske a cappella skupine i glazbene entuzijaste, s ponosom najavljuje drugo izdanje CROappelle. Ovogodišnja CROappella 2 održat će se od 26. do 28. srpnja te će sa sobom donijeti bogat program radionica, masterclassova, nastupa, popratnih aktivnosti i puno druženja.


Također, veliki novitet ove godine je da CROappella postaje međunarodna, s obzirom na to da dolaze sudionici iz Ujedinjenog Kraljevstva, Italije, Njemačke i Slovačke. Riječ je o vrhunskim suvremenim a cappella grupama koje će doći izbrusiti svoj talent na CROappella radionicama i pokazati svoje znanje na finalnom CROappella koncertu. Pridružit će se i iskusni mentori poput Gine Damjanović, Marte Hut, Svena Pocrnića, Romine Maravić, Deke Sharona i Luisa Mosquere, koji će održati radionice i masterclassove suvremenog a cappella pjevanja, vokalne tehnike, beatboxa, a cappella plesnih koreografija i mnoge druge.


Foto: MARTA SOLJAČIĆ


Osim a cappella radionica za grupe koje sudjeluju, ove godine u ponudi je i paket radionica za sve zaljubljenike u glazbu željne znanja, novih prijateljstava i zabave. Ne propustite ovu priliku za unapređenjem svojih vokalnih vještina i uživanjem u glazbenom druženju. Čeka vas četiri sata radionica vokalne tehnike, zborskog pjevanja i beatbox tehnike tijekom kojih možete naučiti kako usavršiti svoj glas i vještine pod vodstvom iskusnih instruktora.




Nadalje, open mic jam predstavlja priliku da uživate u nastupima raznih suvremenih a cappella grupa u opuštenoj atmosferi, dok a cappella afterparty donosi proslavu uz glazbu i nova poznanstva. Možete sudjelovati na svim radionicama ili birati one koje vas najviše zanimaju. Posebna prilika za sudionike radionica zborskog a cappella pjevanja je i nastup na finalnom CROappella 2 koncertu!


Sudjelovanje na ovom zanimljivom događaju pruža vam usavršavanje svojih vokalnih tehnika i učenje novih metoda pjevanja, kao i stjecanje novih prijateljstava s ljubiteljima glazbe. Uživanje u jedinstvenom iskustvu i stvaranju glazbe zajedno s talentiranim pojedincima je neizbježno, jednako kao i zabava na open mic jamu i afterpartyju. Iskoristite priliku da budete dio finalnog CROappella 2 koncerta, što će vam pružiti nezaboravno iskustvo nastupa.


Požurite s prijavama jer je broj mjesta ograničen. Prijave su moguće putem google obrasca.