Nedjelja, 10. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

HAK

Oprez vozači, na autocestama A2 i A4 uočene srne na kokniku

Autor: Hina

20.04.2023. 09:17
Oprez vozači, na autocestama A2 i A4 uočene srne na kokniku

Foto: Arhiva ZL/Marin GospićKolnici su mjestimice mokri i skliski, na autocesti A2 Zagreb-Macelj između Začretja i Zaboka potreban je pojačan oprez zbog uočene životinje na kolniku (srna), a životinja (srna) je uočena i na  A4 Goričan-Zagreb na čvoru Novi Marof,  izvijestio je u četvrtak Hrvatski autoklub (HAK).


Ponegdje ima i magle.


Privremena regulacija prometa na autocesti A3 Bregana-Lipovac (uključujući zagrebačku obilaznicu): između čvorova Jakuševec i Kosnica vozi se po dva sužena prometna traka u oba smjera, zatvoren je ulazni krak čvora Jakuševec (A3) u smjeru Lipovca, Varaždina i Goričana, a obilazak je državnim cestama (DC31 i DC30) do čvora Kosnica; između naplatne postaje Zagreb istok i čvora Križ vozi se dvosmjerno (kolnikom u smjeru Bregane) po jednom suženom prometnom traku u oba smjera; na čvoru Ivanić Grad zatvoren je izlazni krak iz smjera Bregane i ulazni u smjeru Lipovca. Obilazak iz smjera Bregane je preko čvora Dugo Selo, a u smjeru Lipovca preko čvora Križ (A3).
Otvorena je stonska obilaznica (DC674) između čvorova Prapratno i Doli. U pomorskom prometu nema poteškoća. Na graničnom prijelazu sa Srbijom Tovarnik (Šid) teretna vozila čekaju 3 sata na ulazu i jedan sat na izlazu.