Četvrtak, 30. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

BLAGOSLOV

Božji blagoslov za sve zaposlenike i prostore Ličko-senjske županije

Autor: Marin Smolčić

17.01.2024. 11:14
Božji blagoslov za sve zaposlenike i prostore Ličko-senjske županije

Foto: Marin SmolčićU duhu kršćanske tradicije danas je upriličen blagoslov djelatnika i prostorija Ličko-senjske županije. Tom prigodom je uoči blagoslova riječi dobrodošlice gospićkom župniku o. Anti Kneževiću uputio župan Ernest Petry.


-Izuzetno sam ponosan što kao Ličko-senjska županija nastavljamo tradiciju godišnjih blagoslova. Ovom prigodom moj ponos je tim veći jer će se upravo ovdje u Gospiću, kao i u cijeloj Gospićko-senjskoj biskupiji, početkom svibnja održati Susret katoličke mladeži kada će više od 10 tisuća mladih vjernika katolika  biti smješteno u Gospiću i okolici, rekao je župan Ernest Petry.


Na njegove riječi nadovezao se o. Ante Knežević prema čijim riječima organizacija Susreta katoličke mladeži iz cijele Europe predstavlja veliki izazov za župu Gospić, uz čvrsto uvjerenje kako će se organizacijski prirediti svi najavljeni sadržaji kako bi ovaj veliki događaj bio što uspješniji. Potom je o. Ante Knežević zazvao Božji blagoslov na sve djelatnike i prostore Ličko-senjske županije.