ponedjeljak, 28. listopada 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

Izbori za predstavnike studentskih zborova odjela/odsjeka

Autor:

06.02.2009. 23:00
Izbori za predstavnike studentskih zborova odjela/odsjeka


Rektor Sveučilišta u Zadru dr. sc. Ante Uglešić donio je odluku o raspisivanju dopunskih izbora za Studentski zbor Sveučilišta u Zadru, objavljeno je na službenoj stranici Sveučilišta u Zadru.
Izbori se raspisuju za predstavnike studentskih zborova odjela/odsjeka Sveučilišta u Zadru i to za jednog predstavnika i jednog zamjenika predstavnika studenata u Studentski zbor Odjela za zdravstvene studije, jednog predstavnika i jednog zamjenika predstavnika studenata u Studentski zbor Odjela za etnologiju i kulturnu antropologiju, jednog zamjenika predstavnika studenata u Studentski zbor Odsjeka za učitelje u sastavu Odjela za izobrazbu učitelja i odgojitelja, jednog predstavnika i jednog zamjenika predstavnika studenata u Studentski zbor Odsjeka za odgojitelje u sastavu Odjela za izobrazbu učitelja i odgojitelja, jednog predstavnika i jednog zamjenika predstavnika studenata u Studentski zbor Odsjeka za hrvatski jezik Odjela za kroatistiku i slavistiku, jednog predstavnika i jednog zamjenika predstavnika studenata u Studentski zbor Odsjeka za francuski jezik i književnost u sastavu Odjela za francuske i iberoromanske studije, te jednog predstavnika i jednog zamjenika predstavnika studenata u Studentski zbor Odsjeka za iberoromanske studije Odjela za francuske i iberoromanske studije.
Izbori će se održati 6. ožujka u vremenu od 8 do 20 sati, a rokovi za provođenje pojedinih izbornih radnji počinju teći od 5. veljače.


 NAJVIŠE ZA PUTOVANJE NA INTERLIBER


Umjesto milijun kuna, koliko je otprilike zatraženo za studentske projekte, odobreno je ukupno 233 tisuće. Rezultati natječaja za studentske projekte objavljeni su na službenoj stranici Sveučilišta u Zadru, te je iz njih vidljivo kako je od 42 projekta prihvaćeno njih 37.
Najveći iznos, 24 tisuće kuna, dodijeljen je projektu putovanja na “Interliber” koji su prijavili studenti povijesti. Kao i prijašnjih godina i u ovoj godini će se organizirati, Irski dani, Afirmacija, Romski dani, Dani frankofonije, Dani seksualnosti i drugo.
Uz navedene projekte, dakle već ustaljena događanja, studenti će sudjelovati na raznim konferencijama i seminarima, a od novca dobivenog na natječaju financirat će se i izlaženje raznih studentskih časopisa, poput Serillie, KIF-a i drugih.