Utorak, 30. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

pu zadarska

Iz automobila u dva navrata krao alate

Autor: Portal ZL

06.02.2023. 10:01
Iz automobila u dva navrata krao alate

Foto: Ilustracija

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave zadarske evidentirane su 3 teške krađe, 1 krađa te  9 prometnih nesreća u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba.


Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za provale i krađe iz automobila.


Sumnjiči ga se da je s četvrtak na petak, 02./03. veljače u Zadru u Ulici Gradišćanskih Hrvata provalio u automobil Peugeot zadarskih registarskih oznaka u vlasništvu 44-godišnjaka, odakle je otuđio električnu bušilicu, navigacijski uređaj, odjevne predmete, novčanik s dokumentima i novcem te sunčane naočale, vrijednosti preko tisuću eura.


Nadalje, sumnjiči ga se da je potom u istoj ulici iz automobila Citroen zadarskih registarskih oznaka u vlasništvu 42-godišnjaka otuđio jednu bušilicu i brijaći aparat, čime ga je oštetio za iznos od oko 150 eura.


Također ga se sumnjiči da je krajem siječnja ove godine u Ulici Put Murvice iz automobila 53-godišnjeg vlasnika otuđio razni alat vrijednosti oko 400 eura.


Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja,  protiv osumnjičenika se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru, a jedan dio otuđenih predmeta koji je pronađen kod njega vraćen je vlasnicima.