Četvrtak, 17. listopada 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

“Idem putem pa zagrlim drvo”

Glumac i komičar Andrija Milošević ima turneju po Hrvatskoj, stiže i u Zadar

Autor: Ivana Kocijan

17.10.2024. 10:40
Glumac i komičar Andrija Milošević ima turneju po Hrvatskoj, stiže i u Zadar

Foto: Promo



Glumac i komičar Andrija Milošević, najpoznatiji po ulozi u hit-seriji »Andrija i Anđelka«, napokon ima turneju po Hrvatskoj. Prvi je nastup imao prošlog tjedna u Zagrebu, gdje je u Kinu SC-a odigrao humorističnu monodramu »Idem putem pa zagrlim drvo« u dva termina, nakon što je prvi ekspresno rasprodan bez velike reklame.


Monodrama ove glumačke zvijezde odmah je po izvođenju postala hit, čemu svjedoče rasprodane dvorane diljem Europe u kojoj je izvedena više od 120 puta.


Tekst za predstavu napisao je Miodrag Karadžić koji je dosad stvorio mnogo uspješnih komedija i likova u njima, a režirala ju je Jana Maričić.




»Idem putem pa zagrlim drvo« priča je o sinu jedincu koji u četrdesetoj godini traži idealnu ženu za brak, a njegova mama mu u tome pomaže i vodi glavnu riječ.


Ona ga ipak bolje poznaje od njega samog, a i zna što bi mu kao njenom sinu bilo najbolje. Njegovo je srce slomljeno zbog prve ljubavi, a mama pokušava zaliječiti bol raznim kandidatkinjama, te tako naš junak prolazi kroz iskustva o kojima nije ni sanjao.


Dolazak u Zadar


Nakon što je rasprodao više od 4.200 ulaznica u Zagrebu u više navrata, vrijeme je da ga ostali posjetitelji u Hrvatskoj mogu vidjeti u svojim gradovima u ovoj godini.


U Istarskom narodnom kazalištu u Puli nastupit će 19. prosinca, u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku u Rijeci 21. prosinca, a u Kinu SC-a u Zagrebu 22. prosinca.


Turneju nastavlja i dogodine. Prvi će nastup u 2025. imati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zadru 6. veljače, u Dvorani Lora u Splitu gostovat će 8. veljače, a u Hotelu Rixos u Dubrovniku 9. veljače.


Ulaz na predstavu u svakom mjestu se otvara pola sata prije početka predstave, a ulaznice su u prodaji za sve gradove. Za sve ažurirane informacije o predstavama i drugim događajima, zapratite Incognito Agency na društvenim mrežama.