Srijeda, 16. listopada 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

FUTSAL

Sinjoretovo provozalo i Kontru, 11 golova Varoši

Autor: Šime Ćurko

16.10.2024. 10:04
Sinjoretovo provozalo i Kontru, 11 golova Varoši

Foto: MARIN GOSPIĆ/FUTSAL LIGA ZADAR



Trostruki strijelac Blaž Katuša bio je čovjek odluke u trećoj pobjedi Sinjoretova, vodeće momčadi Prve lige Udruge za mali nogomet Zadarske županije. Na drugoj strani terena bila je Kontra, koja je do 23. minute držala 1:1. Međutim, Sinjoretovo je do kraja utakmice postiglo tri gola i potvrdilo odličan početak sezone dok je Kontra i dalje bez boda. A devet bodova, i nešto lošiju gol razliku, ima drugoplasirana Murvica, koja je nakon 15. minute povela 4.0 protiv Vrsi.


Činilo se da je pobjednik odlučen, ali nakon dva gola Josipa Perinića i jednog Roberta Juke lanjski drugoligaši su se u zadnjoj minuti približili na 4:3 i krenuli po preokret. U tim namjerama zaustavio ih je Toni Kirevski koji je svojim drugim golom na utakmici potvrdio Murvičanima tri boda.


Razigrala se Varoš i s 11:2 ispratila Sv. Antu. Trebao je to biti klasik zadarskog malog nogometa, ali Varoš je imala drugačije namjere. Već na poluvremenu je bilo 8:0, pa se teško prisjetiti kada je jedna momčad u 20 minuta postigla toliko golova.




Za Varoš su po tri pogotka postigli Ivan Čurjurić i Deni Kolega. Zadnja minuta bila je sretna za Višnjik kojem je Filip Anić donio 2:1 pobjedu protiv Raštana Kanele, jedne od tri momčadi koja je bez osvojenog boda. Na ništici je i Sukošan, koji se nakon dugo godina ponovno našao među prvoligašima.


Bolja je s 4:2 bila Ploča. Neizvjestan je bio u dvoboj u kojem su Stanovi s 2:1 svladali Young Boyse. Utakmica Torovi – Kontrol biro je odgođena za 24. listopada.