Srijeda, 16. listopada 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

“Domu mom”

Na Narodnom trgu glazbeno zagrijavanje za veliki domoljubni koncert

Autor: Portal ZL

15.10.2024. 11:42
Na Narodnom trgu glazbeno zagrijavanje za veliki domoljubni koncert

Foto: PR

Ususret velikom domoljubnom koncertu “Domu mom” ove subote, 19. listopada, od 10:30 do 12:30 u samom srcu Zadra, na Narodnom trgu zapjevat će Jure Brkljača i tako uz svima poznate hitove još jednom najaviti veliki glazbeni spektakl koji uskoro očekuje Zadar – koncert „Domu mom“.


Naime, na pozornici Velike dvorane Krešimira Ćosića na Višnjiku, na koncertu koji se ne propušta, zajedno za Hrvatsku 30. studenog nastupit će: Mate Bulić, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Miroslav Škoro, Meri Cetinić, Klapa HRM-a “Sv. Juraj”, Šima Jovanovac, Ivana Kovač, Tiho Orlić, Ivica Sikirić Ićo, Adalbert Turner Juci, Zaprešić Boys, Dražen Žanko, Mirko Švenda Žiga, Jure Brkljača, Pava Ravenšćak, Dino Petrić, Frano Pehar, Lucija Zovko i drugi.


“Domu mom” koncert je za sve generacije na kojem će u najpoznatijim hrvatskim pjesmama o ljubavi i zahvalnosti prema domovini moći uživati obitelji s djecom, mladi i generacije onih koji su sagradili našu Hrvatsku – jer ljubav prema domovini sve ujedinjuje.


Posjetitelje će dočekati vrhunski svjetlosni efekti i atraktivan izgled 360° pozornice koja će biti u samom središtu dvorane. Time će biti omogućen vrhunski pogled na kružnu 360° pozornicu i jedinstveni doživljaj posjetiteljima na svim sjedećim i stojećim pozicijama unutar dvorane.


Ova centralna, kružna dvorana i pozornica simbolično prikazuje neprekinuti krug zajedništva – onog ljubavi prema domovini svih onih koji će 30. studenog biti na ovom koncertu.


Zabavite se ove subote na Narodnom trgu uz pop-up svirku Jure Brkljače, a do tada ne propustite nabaviti svoje ulaznice za koncert “Domu mom” u sustavu Eventima ili Laudato galerijama – jer zadnje ulaznice brzo nestaju.