ponedjeljak, 14. listopada 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

NOVI SPOT

[VIDEO] Publika je ovo dugo tražila! Tomislav Bralić i klapa Intrade snimili spot za "Nagrišpano more"

Autor: Portal ZL

14.10.2024. 16:59
[VIDEO] Publika je ovo dugo tražila! Tomislav Bralić i klapa Intrade snimili spot za

Foto: IGOR GOIĆ



“‘Nagrišpano more‘ singl je s našeg zadnjeg albuma ‘Još bi tija’. Publika je na svakom koncertu tražila ovu pjesmu, vidjeli smo da je stvarno vole”, poručio je Tomislav Bralić u ime klape Intrade. Pjesma je osim na koncertima odlično prošla i na YouTubeu gdje broji više od 200.000 pregleda. Publici je Intrade sada ispunio želju. “Odlučili smo snimiti spot za ovu lipu pismu!”, poručila je klapa.




Spot za pjesmu koju publika obožava


Pjesmu “Nagrišpano more” napisao je Rudolf Dvorski, a aranžman potpisuje Ivan Popeskić. Za spot je i ovog puta bio zaslužan redatelj Igor Goić.  “Snimali smo u našem Zadru, u predivnom parku Vruljica. Ovo je pisma koju voli i klapa i publika, rado se piva na koncertima. Nadam se da ćete uživati u kadrovima nagrišpanog mora, klape na okupu… I mi smo malo nagrišpani, ali neka se vidi kako te godine teku od našeg prvog spota ‘Dalmacijo lipa’, koji je snimljen prije dvadesetak  godina, pa do ovog sada”, dodao je Bralić.


Emotivna posveta spota




Emocije su dodatno naglašene u posljednjim kadrovima spota, u kojima se pojavljuje i pokojni član klape Mladen Brižić, čiji je prepoznatljiv bas ostao trajno zabilježen u ovoj pjesmi. Bralić se emotivno osvrnuo na taj trenutak: “U zadnjim kadrovima pojavljuje se naš Mladen kojega smo izgubili ove godine, a u ovoj se pismi baš čuje njegov bas. Eto, neke stvari prolaze, ali Mladenov glas u ovoj i drugim našim pismama ostaje.”


S albuma koji priča tisuću priča




Spot i pjesma “Nagrišpano more” nastavak su uspješnih glazbenih priča s albuma “Još bi tija“. Pjesme s tog albuma imaju bezvremenski karakter, a kvalitetu glasova klape dodatno zaokružuje modernija produkcija koja donosi svježinu u dalmatinske motive. Isto tako, ove je godine album “Još bi tija” dobio i svoje LP izdanje što je prvi vinil ove zadarske klape.


Uskoro u Lisinskom


“Nagrišpano more”, ali i hitove kao što su “Zora bila“, “Zalutali pogled” “Ne mogu te prestat jubit” i “Croatio, iz duše te ljubim” klapa će uskoro izvesti u Lisinskom. “Čuli smo da smo već rasprodali koncert u Lisinskom 7. prosinca, pa najavljujemo još jedan koncert već dan nakon, 8. prosinca. Baš se veselimo!“, poručio je Tomislav Bralić o nadolazećem koncertu u Zagrebu.