Subota, 12. listopada 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

nova pozicija

Mihaela Kadija nakon odlaska s čela županijskog TZ-a karijeru nastavlja u Hyatt hotelu

Autor: K.E.

12.10.2024. 14:10
Mihaela Kadija nakon odlaska s čela županijskog TZ-a karijeru nastavlja u Hyatt hotelu

Foto: Luka Jeličić



Bivša direktorica Turističke zajednice Zadarske županije Mihaela Kadija ima novi angažman, objavila je na svom LinkedIn profilu. Naime, postala je direktoricom prodaje i marketinga u novom Hyatt hotelu.




– Oduševljena sam što mogu objaviti da sam se pridružila Hyatt obitelji kao nova direktorica prodaje i marketinga u prekrasnom Hyatt Regency Zadar!


Želim se najdublje zahvaliti svima koji su me podržavali i inspirirali na ovom putu, od mojih kolega i mentora do obitelji i prijatelja koji su me uvijek poticali da dosegnem nove visine.


Nevjerojatnom timu u Hyattu koji je već učinio da se osjećam dobrodošlo, prije svega Valentinu Röttgeru, Candice Péré-Escamps i Aisling Kearneyu sa svojim timovima, doista sam uzbuđena što mogu surađivati ​​sa svima vama.




Zajedno ćemo nastaviti predstavljati bogatu zadarsku kulturu i zapanjujuće krajolike putnicima iz cijelog svijeta i osigurati nezaboravna iskustva svim našim gostima. Radujemo se ovom uzbudljivom novom poglavlju, stoji u Kadijinoj objavi.


Podsjetimo, prije nešto manje od dva mjeseca Kadija je nakon gotovo 10 godina zbog osobnih razloga napustila poziciju direktorice županijskog TZ-a.