Četvrtak, 10. listopada 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

U ČETIRI FAZE

Sljedeći tjedan počinju radovi u Brodarici, evo kada će i koje ulice biti zatvorene

Autor: Portal ZL

10.10.2024. 12:35
Sljedeći tjedan počinju radovi u Brodarici, evo kada će i koje ulice biti zatvorene

Foto: Mislav Klanac



U sklopu izvođenja radova tvrtke Ludwig Pfeiffer Adria GmbH na izgradnji javnog sustava odvodnje na Cjelini Zadar, po projektu „Rekonstrukcija cjevovoda odvodnje u ulici Put Petrića i Ulici Miroslava Krleže u Zadru“, od četvrtka, dana 17. listopada 2024. godine započinju radovi na rekonstrukciji i dogradnji vodovodne i kanalizacijske mreže na mjestu raskrižja Ulica: Miroslava Krleže, Ivana Gundulića, Denisa Špike (Put Dikla) i Put Petrića na području gradskog naselja Brodarica


Predmetni radovi će se izvoditi prema odobrenoj prometnoj regulaciji prometa u 4. FAZE u Ulici Miroslava Krleže, Ulici Ivana Gundulića, Ulici Denisa Špike (Put Dikla) i Put Petrića, uz napomenu kako će se promet kroz križanje predmetnih ulica nesmetano odvijati za čitavo vrijeme izvođenja radova.


FAZA 1




Privremenom regulacijom prometa prve faze radova zatvorit će odvojak Ulice Miroslava Krleže. U preostalom dijelu naselja Brodarice promet će se odvijati bez smetnji.


FAZA 2


Drugom fazom predviđeno je zatvaranje dijela Ulice Miroslava Krleže i dijela raskrižja sa Ulicom Ivana Gundulića. Obilazak za Diklo i Puntamiku postaviti će se na križanjima Ulice Oko Vrulja i Ulice Ivana Meštrovića, te na raskrižju Ulice Ivana Meštrovića i Ulice Ivana Gundulića. U preostalom dijelu naselja Brodarica promet će se odvijati bez smetnji.


FAZA 3


Trećom fazom predviđeno je zatvaranje dijela ulice Put Petrića i dijela raskrižja s Ulicom Ivana Gundulića. U preostalom dijelu naselja Brodarica promet će se odvijati bez smetnji. 


FAZA 4


Četvrtom fazom predviđeno je zatvaranje dijela ulice Put Petrića od križanja s Ulicom Denisa Špike. U preostalom dijelu naselja Brodarica promet će se odvijati bez smetnji.


Predmetni radovi izvode se u sklopu izvođenja radova po „Projektu poboljšanja vodno- komunalne infrastrukture aglomeracije Zadar – Petrčane“ i sufinancirani su bespovratnim sredstvima Europske unije.