Subota, 5. listopada 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

UHIĆEN JE

Na zadarskom području kod 46-godišnjaka pronašli heroin i kokain

Autor: Portal ZL

05.10.2024. 15:16
Na zadarskom području kod 46-godišnjaka pronašli heroin i kokain


Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave zadarske proveli su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.




Jučer, 04. listopada oko 13 sati na širem zadarskom području policijski službenici su zbog sumnje da se bavi preprodajom droge, postupali prema 46-godišnjaku kod kojeg su pronađena tri pojedinačna pakiranja u kojima se nalazilo ukupno oko 158 grama kokaina.


Daljnjom kontrolom i postupanjem policijskih službenika u blizini mjesta zaticanja osumnjičenika, na skrovitom mjestu, pronađena su još dva pojedinačna pakiranja u kojima se nalazilo ukupno oko 108 grama heroina.


Pronađen heroin i kokain su mu oduzeti, na mjestu događaja policijski službenici su proveli očevid. Muškarac je uhićen i doveden u prostorije policije.




Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 46-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Nedozvoljena proizvodnja i promet drogama te je predan u pritvorsku jedinicu Policijske uprave zadarske.