Subota, 28. rujna 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

BRUJE DRUŠTVENE MREŽE

Strani državljanin u Zadru navodno seksualno uznemiravao djecu, uhićen je. Doznajemo detalje

Autor: Goran Šimunov

28.09.2024. 15:01
Strani državljanin u Zadru navodno seksualno uznemiravao djecu, uhićen je. Doznajemo detalje

Foto: Ilustracija/Emica Elvedij/PIXSELL



Policijska uprava zadarska izvijestila je kako jednog stranog državljanina sumnjiče zbog kaznenog djela iz domene kazneno-pravne zaštite djece te kako se ovaj muškarac nalazi u policijskom pritvoru. Potvrdili su time navode koji se od prošle noći šire zadarskim društvenim mrežama o tome da je strani radnik seksualno uznemiravao djevojčice, maloljetnice na Bilom brigu.


– Policijski službenici Policijske uprave zadarske proveli su kriminalističko istraživanje nad stranim državljaninom zbog sumnje na kazneno djelo iz domene kazneno-pravne zaštite djece. Po dovršetku ovog istraživanja nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru podnesena je kaznena prijava te je osoba predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske. Budući da se radi o postupanju u području zaštite prava i interesa djece, ne možemo dati detaljnije informacije o ovom slučaju, izvijestila je glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin.


Prema objavama na društvenim mrežama ovaj strani radnik je u petak navečer na Bilom brigu uznemiravao ove djevojčice, zbog čega su ga stanovnici ovog predjela uhvatili te su ga zadržali do dolaska policijskih službenika.