Foto: NOVA TV
U zadnjem krugu bootcamp natjecanja u MasterChefu kandidate su ispod zvona dočekala teleća jetrica, a Zadranka Zara Bajlo prisjetila se uputa svoje majke koje je odmah primijenila prilikom pripreme.
– Uz jetricu je servirala salatu od češnjaka i krumpira te svoj pristup opisala riječima: „Nekad je manje-više“. Iako je dobila kritiku na izgled tanjura, žiri je bio zadovoljan okusom njezinog jela, pa joj je Goran uručio svoju pregaču, piše Dnevnik.hr.
Inače, Zara trenutno u Zagrebu studira odnose s javnošću, a u MasterChef se prijavila kako bi ispitala svoje granice, iskušala se u nečem novom te naučila više o gastronomiji. U slobodno vrijeme voli čitati, putovati i družiti se s obitelji i prijateljima.
najnovije
najčitanije
Advent
KASTAV
Boćarski dom postaje epicentar glazbe, zabave i adventske čarolije
Advent
CRIKVENICA
Spoj mora, čarolije i božićnog raspoloženja
Ostali sportovi
Trenerica JK-a Uskok
Daniela Gluhan: ‘Jedrenje nauči dijete kako samostalno donositi odluke’
Advent
Medulin
Stare užance, novi sjaj!
Advent
ZADAR
Nova lokacija, i čak četiri dočeka Nove godine
Crna Kronika
Nesreća
ZAVRŠEN OČEVID 26-godišnjeg radnika pregazio 19-godišnji kolega
Zadar
NE ZNA SE KRIVAC
OBRAT! Šibenski aktivist uhićen zbog sumnje da je razbio spomen-ploču sad će tužiti policiju
Zadar
Nova funkcija
Bivši župan postao savjetnik, evo gdje će raditi
Scena
ĐURĐICA BARLOVIĆ
Pjevačka ikona preminula je prije 33 godine u zadarskoj bolnici, ostavila je neizbrisiv trag
Hrvatska
UŽASNE UVREDE!