Petak, 27. rujna 2024

Weather icon

Vrijeme danas

26 C°

rekordan broj posjetitelja

Infobip Shift 2024 okupio posjetitelje iz više od 770 kompanija

Autor: Sponzorirani sadržaj

25.09.2024. 09:35
Infobip Shift 2024 okupio posjetitelje iz više od 770 kompanija

Infobip Shift 2024, najveća developerska konferencija u ovom dijelu Europe, završila je s rekordnim brojem posjetitelja i sudionika.


Ovogodišnje izdanje u Zadru privuklo je više od 5.500 sudionika iz preko 40 zemalja, među kojima je bilo zaposlenika iz više od 770 kompanija. Tijekom tri dana programa, sudionici su imali priliku sudjelovati u predavanjima, radionicama i panelima na šest pozornica, uz sudjelovanje 125 predavača, predstavnika tehnoloških lidera poput Microsofta, Googlea, AWS-a, te telekomunikacijskih divova poput Nokie, Orangea i Deutsche Telekoma.



‘’Prema podacima o prodaji ulaznica, posjetitelji su stigli iz više od 40 zemalja i s pet kontinenata. Od SAD-a, preko Norveške i Nigerije, sve do Hong Konga i Australije -zaista možemo reći da smo okupili developere iz cijelog svijeta. Međutim, posebno bih istaknuo više od 770 kompanija čiji su zaposlenici bili prisutni na Shiftu kao posjetitelji, govornici i partneri. Riječ je o ogromnom potencijalu za nova poznanstva, projekte i suradnje, a upravo to je najveća vrijednost Infobip Shifta’’ – izjavio je Nikola Radišić, voditelj tima Infobip Shifta.


Infobip Shift oduševio je i govornike iz cijelog svijeta, među kojima je i Simi Olabisi iz Microsofta: “Ne mogu vjerovati kako je odlična energija na ovoj konferenciji, publika je raznovrsna i sjajno reagira. Sviđa mi se i što na svakom koraku se može nešto zabavno raditi, stvarno je drugačije iskustvo i preporučila bih Shift svakome.”


Osim domaćeg izdanja, Infobip Shift je najavio širenje na globalnu scenu, s konferencijama planiranim u SAD-u i Aziji, čime konferencija dodatno učvršćuje svoju poziciju vodećeg događaja za developere širom svijeta.