Nedjelja, 29. rujna 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

u fotoobjektivu

Špica u znaku kasnoljetnih kombinacija i osvježavajućih ranojesenskih komada

Autor: Helena Hoić

22.09.2024. 18:47
Špica u znaku kasnoljetnih kombinacija i osvježavajućih ranojesenskih komada

Foto: Mate Komina



Posljednjeg ljetnog vikenda na zadarskoj su špici još uvijek dominirale boje i uzorci ljeta, ali sve više se mogu vidjeti i komadi bez kojih će jesen biti nezamisliva. Tako smo uz bok natikačama, tenisicama i lepršavim ljetnim haljinama vidjeli i nekoliko klasičnih modela traperica, sakoa i drugih komada koji najavljuju pravu jesensku modu.


Ovog mjeseca svjedočimo kako se stilovi prilagođavaju prijelaznom vremenu, a paleta boja i krojevi nude savršeni balans između udobnosti i osobnog pečata. Od vedrih žutih i crvenih tonova do minimalističkih bijelih kombinacija, svaki outfit donosi svoju priču.


Bila je to špica koja otkriva brojne modne tajne i pritom donosi zanimljive street style formule za nadolazeće tjedne i mjesece, a mi smo ulovili nekoliko kombinacija koje su nam zapele za oko.


Casual





Ova dama utjelovljuje savršenu ravnotežu između opuštenog i chic stila. Bijela bazična majica služi kao neutralna osnova, dok sako u zemljanim nijansama unosi toplinu i sofisticiranost u cijeli outfit.


Mom traperice klasičnog kroja idealne za ležerne, a opet stilizirane kombinacije. Visoke tenisice donose dašak urbane cool vibe, a smeđa torbica zaokružuje ovaj skladan look. Savršen primjer kako spojiti casual komade s elegantnijim detaljima za svakodnevni stil.


Manje je više



Da je manje nekad zaista više, dokazuje ova bijela kombinacija s bež dodacima. Midi bijela traper suknja daje modernu notu klasičnom komadu, dok bijela majica kratkih rukava zadržava minimalistički pristup i ističe čistinu outfita.


Bež remen i torbica dodaju sklad i suptilan kontrast bijelom, naglašavajući eleganciju jednostavnosti. Ravne sandale zaokružuju ovu monokromatsku kombinaciju. Ovaj jednostavan i svjež look idealan je za ležerne gradske šetnje i odlaske na kavu.


Nepogrešiva modna formula



Kombinacija traperica i bijelog gornjeg komada formula je koja rezultira jednostavnim trendi outfitom. Kombinacija lagane košulje s trendi trapericama stvorit će savršenu svakodnevnu gradsku uniformu za ljetne i jesenske dane.


Istovremeno ležerna i trendi, ova magična formula koju su unutar svojih ormara već otkrile brojne modne trendseterice, donosi sređen izgled s minimalnim trudom. Ne možemo se odlučiti sviđa li nam se više klasična bijela majica ili košulja.


Gradski look



Ove sezone ne možemo se zasititi dugih ženstvenih haljina. Jednu takvu je odabrala ova špicerica koja je unijela dašak romantične elegancije u gradske ulice. Kratki rukavi i dubok izrez daju haljini laganu i prozračnu notu, savršenu za prijelazno vrijeme između ljeta i jeseni.


Bijele tenisice dodaju ležeran i moderan touch ovoj kombinaciji idealnoj za svakodnevne prilike. Spoj romantičnog stila i urbanog čini ovaj outfit razigranim, a istovremeno ženstvenim.


Žuta i crvena



Ova modna kombinacija odiše ležernom elegancijom uz dozu zabave. Plave traperice klasičnog kroja uparene su s bijelom majicom i prugastom žutom košuljom koja unosi vedrinu u cijeli outfit.


Žuti remen odlično naglašava struk i povezuje boje. Crvene tenisice i šarene čarape dodaju zaigran detalj, dajući outfitu osobni pečat. Ova kombinacija je idealna za gradske šetnje i opuštene trenutke, a ipak dovoljno zanimljiva da se istakne u masi.