Petak, 27. rujna 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

STJEPAN VUKADIN

Poznati član MasterChef žirija otvoreno o vjeri: 'Dragi Bog mi je dao tu mogućnost da mogu...'

Autor: Portal ZL

22.09.2024. 10:32
Poznati član MasterChef žirija otvoreno o vjeri: 'Dragi Bog mi je dao tu mogućnost da mogu...'

Foto: JEFFREY JEMRIC



Poznati član MasterChef žirija Stjepan Vukadin gostovao je u emisiji „Zašto vjerujem“ na Hrvatskom katoličkom radiju, gdje je otvoreno progovorio o svojoj vjeri.


„Dragi Bog mi je dao tu mogućnost da mogu u svojoj glavi iskombinirati neke okuse jer točno znam kakvog je okusa svaka namirnica kad je termički obradimo ili spojimo s drugom namirnicom. Smatram da je to pokazatelj iskustva, ali i Božji dar koji jednostavno imaš u sebi“, objasnio je Stjepan, piše hkm.hr. „Dosta truda, rada, upornosti i učenja. Dosta stvari se treba poklopit’, ponekad i isprovocirat’ sreću. Ali najvažnije je imati povjerenja u sebe i u dragoga Boga. Vjerovati da si na dobrom putu i da su sve prepreke tu s razlogom“, dodao je.


Vukadin je proveo pola godine u splitskom sjemeništu a ti su mu dani, kako kaže, ostali u lijepom sjećanju. „Djetinjstva se ne sjećam puno, ali sjemeništa se jako dobro sjećam. Zajedništvo, molitva, disciplina, učenje, društvo, slavljenje Boga i osjećaj čistoće su mi glavne asocijacije na sjemenište“, rekao je Vukadin, koji je već četvrtu sezonu član žirija prestižnog kulinarskog natjecanja i vlasnik restorana u rodnom Trogiru.